Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért gyártanak olyan autókat,...

Miért gyártanak olyan autókat, amik (vsz. minden országban) jóval túllépik a megengedett sebességeket?

Figyelt kérdés
2023. aug. 27. 18:16
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél egybites, kérlek szépen. Soha nem írtam, hogy fogalmam sincs a megoldásról, csak hogy soha nem gondolkodtam ilyeneken. Ennek ellenére leírtam a legelső gondolataimat, amivel javítani lehetne a helyzeten, amire te azt írtad, idézem: "Igen, igazad van, ez jó gondolat"

Nevetséges vagy.

"minden navigáció tudja, hol mennyivel lehet menni"

Melyik része nem világos annak, hogy a sebességkorlátot bármikor módosíthatják? Szerinted amikor a 200 fős Mucsaröcsögén kimennek kátyút foltozni és kiteszik 50-es úton a 30-as táblát, akkor az rögtön megjelenik a navigációban csak úgy magától?

És NE KERÜLD KI A MAGÁNTERÜLET PROBLÉMÁT! Válaszolj arra is, hajrá. Azt hogy oldod meg?

2023. aug. 28. 18:06
 32/42 A kérdező kommentje:

31: "a 200 fős Mucsaröcsögén kimennek kátyút foltozni és kiteszik 50-es úton a 30-as táblát" - A kivétel erősíti a szabályt. 2-3 bejelentés után ez is benne lesz a rendszerben, ne aggódj.

Magánterületen sem tehetsz meg akármit, fogadd el.

2023. aug. 28. 18:15
 33/42 anonim ***** válasza:
84%

1. Mucsaröcsögén senki nem használ navigációt, mert turisták ott nem járnak, a helyiek meg ismerik az utat.

2. Mucsaröcsögén elmennek azon az úton óránként hárman.

3. Sebességkorlát-változásokat NEM lehet bejelenteni navigációs rendszerekben. Látszik, hogy fingod sincs a dolgokról. Soha nem használtál még navigációt, fogadjunk autód sincsen.

"Magánterületen sem tehetsz meg akármit, fogadd el."

Oké, elfogadom, amint bizonyítani tudod ezt. Mutass nekem bármi bizonyítékot arra, ami bármiben korlátozna engem magánterületen. Roppant kíváncsi vagyok, hogy mekkora idióta kreténséget tudsz erre mondani. Nagyon várom hallod, őszintén, mert ez az évtized sületlensége.

2023. aug. 28. 18:32
 34/42 anonim ***** válasza:
51%

"Mutass nekem bármi bizonyítékot arra, ami bármiben korlátozna engem magánterületen."

Szerintem elbeszéltek egymás mellett- Te a KRESZ-ről írsz, ő tágabb értelemben.

Mert az mondjuk tény, hogy sok szabálysértés megvalósítható magánterületen is, ahogy szinte az összes bűncselekmény is.

De a KRESZ-t ott valóban nem lehet megsérteni. Persze ez sem 100%-ig igaz, mert amint személyi sérüléssel járó baleset következik be magánterületen, a cselekményt egyből a KRESZ szabályai szerint fogják vozsgáli és megítélni.

2023. aug. 28. 18:44
 35/42 A kérdező kommentje:
33: Pörögj csak, de te is érzed, hogy nincs igazad.
2023. aug. 28. 18:44
 36/42 anonim ***** válasza:
50%

#35 Várom a bizonyítékokat. :) Ha nem tudsz egyet sem, akkor ismerd be nyugodtan, nem szégyen az.

Se a GPS-es, se a magánterületes témát nem tudod bizonyítani és ezutóbbi válaszod bizonyítja, hogy ezt most már te is beláttad. Eddig próbálkoztál, de már nem tudsz mit KITALÁLNI, úgyhogy csak az ilyen ovis beszólogatás megy.

#34 "Te a KRESZ-ről írsz, ő tágabb értelemben."

Ha ő a KRESZ-ről beszél, akkor téved, mert a KRESZ nem alkalmazható magánterületen. Ha nem a KRESZ-ről beszél, akkor is téved, mert az egész téma elejétől a végéig a sebességkorlátozásról és a gyorshajtásról szólt, ami a KRESZ-hez tartozik, tehát nem beszélhet másról. Akármelyik az igaz, mindkét esetben téved.

2023. aug. 28. 18:56
 37/42 A kérdező kommentje:
36: Látod, a 34-es tudja, mire gondolok. Ha magánterületen ütöd el Rozi nénit, hiába KRESZ, ott is megütöd a bokád...
2023. aug. 28. 19:14
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

#37 Semmi értelme nincsen semminek amit mondasz. Végig a KRESZ-ről, sebességkorlátozásról és gyorshajtásról szólt a téma. Erre most elütöm a Rozi nénit? Ennek mégis mi köze van a témához? Ezt te sem gondolhatod komolyan.

Mégha te nem is a KRESZ-re gondoltál magánterületen (ami hatalmas idiótaságra utal, mivel a KRESZ volt a téma), én akkor is milliószor leírtam, hogy a KRESZ az, ami nem érvényes magánterületen, úgyhogy ne tegyél úgy, mintha azt mondtam volna, hogy magánterületen az emberölés is legális. Ilyen soha nem történt, ilyet soha nem mondtam, tudod jól hogy a KRESZ-ről volt szó csak és te is végig arról beszéltél, nem pedig bűncselekményekről.

Ennek az egésznek semmi értelme. Egyetlen értelmes mondat nem hagyja el a szádat, összevissza beszélsz, hazudozol, tagadsz és hárítasz.

2023. aug. 28. 19:49
 39/42 A kérdező kommentje:
38: Leírtam, hogy magánterületen is érvényes egyes KRESZ-szabályok. Ezt kellene megértened.
2023. aug. 28. 20:23
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

#39: csak közforgalom előtt nyitott magánutakon.

Ha nem így lenne, akkor a hungaroringre kiállnának a rendőrök traffizni és küldhetnék a 300 ezres csekkeket a Verstappennek.

2023. aug. 28. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!