Milyen egy UAZ?
Figyelt kérdés
UAZ vásárlása előtt állok, igazából csak arra kéne hogy amikor kedvet kapok hozzá akkor tudjam vezetni, tehát nem munkára kéne meg terhet szállítani. Van tapasztalatom az orosz gépekkel ugyanis van egy Ladám így van róla elképzelésem hogy milyen autó lehet de azért kíváncsi lennék olyan emberek véleményére is akiknek van… Vásárlásnál mit kell nagyon meg nézni rajta, mik a betegségei, mennyit eszik stb2023. aug. 27. 17:35
11/14 A kérdező kommentje:
Volt nívám is most ki szeretnék próbálni valami mást. De lehet először meg kérek valakit akinek van hogy had próbáljam ki hogy egyáltalán tetszik e. Én “ új” autót még nem vezettem azon kívül amin tanultam… :D
2023. aug. 28. 15:44
12/14 anonim válasza:
Most új UAZ-t vennél vagy használtat?
13/14 A kérdező kommentje:
Amég nem láttam meg hogy mennyi az ára, addig újat akartam ennyit azonban én nem adok érte szerintem nagyon túl van árazva. Meg elégszem a használtal.
2023. aug. 28. 19:35
14/14 anonim válasza:
Elmész egy élményvezetésre és kipróbálod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!