Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen egy UAZ?

Milyen egy UAZ?

Figyelt kérdés
UAZ vásárlása előtt állok, igazából csak arra kéne hogy amikor kedvet kapok hozzá akkor tudjam vezetni, tehát nem munkára kéne meg terhet szállítani. Van tapasztalatom az orosz gépekkel ugyanis van egy Ladám így van róla elképzelésem hogy milyen autó lehet de azért kíváncsi lennék olyan emberek véleményére is akiknek van… Vásárlásnál mit kell nagyon meg nézni rajta, mik a betegségei, mennyit eszik stb

2023. aug. 27. 17:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Meglehetősen puritán.
2023. aug. 27. 17:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Sztálin bosszúja:)
2023. aug. 27. 17:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Melyik uazra gondoltál?

452 (kisbusz) vagy 469 (parancsnoki)?

2023. aug. 27. 18:00
 4/14 A kérdező kommentje:
452
2023. aug. 27. 18:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én vezettem eleget, mikor katona voltam. Az biztos, hogy átmegy mindenen, lehet 20 cm-es hó, simán feltolja magát a földúton akkor is. 2 állása van, az egyik normál, a másik a terepfokozat, ahogy mi neveztük: a Quattro, ezért birkózik meg mindennel. Baromi hangos, igen, elég puritán, de cserébe van benne majrévas (utasoldali kapaszkodó a kesztyűtartó helyett), ha az anyósülésen valaki be va lenne rezelve. Az végsebessége, ha jó állapotban van, eléri a 115 km/h-t is, bár akkor simán lenyeli a 16 litert. Alapban megelégszik 13-al is.

Szóval ha arra veszed, hogy széttrancsirozd valami akadálypályán, akkor arra megfelel, de csajozni ne menj vele, ha nem muszáj. Kivéve akkor, ha sem a busz, sem a hókotró nem jár, mert akkor ez az egyetlen, ami meg tudja járni gond nélkül (tapasztalat). 😂 De azt ne kérdezd, hogy hol tudod javíttatni vagy hol kapsz hozzá alkatrészt.

2023. aug. 27. 18:06
 6/14 A kérdező kommentje:
A javítással nem lenne gondom, valamilyen szinten én is értek hozzá meg itt vidéken rengeteg öreg szaki autószerelő van. Autóval én eleve nem mennék csajozni úgyhogy nem arra kéne :D az alkatrész az már bajosabb téma
2023. aug. 27. 18:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom vezettél már ilyent, de ez nem Lada, és nem szinkronizált a váltója,vagyis minden váltáskor duplán kell kuplungolni, visszafelé meg két kuplungolás közt még gázfröcs is kell, különben recsegni fog a váltó.
2023. aug. 27. 18:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Kopasz koromban a cégnél furikáztam dobozos Uazzal. Utána egy Transzporter olyan volt, mint egy űrhajó :) Momentán nekem Uaz a hátam közepére sem kellene, de mások meg imádják.
2023. aug. 27. 18:45
 9/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk az Ivanicsék oldalán 6 millió körül hirdetik az újakat. Nem olcsó.
2023. aug. 27. 18:50
 10/14 Szolovjov ***** válasza:
Hát a Lada az UAZ-hoz képest egy luxus autó. Az UAZ 80-nál már halálfélelem. Terepen a 30 liter benzin sem gond neki. Igazából gőzöm sincs miért azt választja valaki a Niva helyett, mikor a Niva terepjáró képességben is kenterbe veri.
2023. aug. 28. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!