Milyen egy UAZ?
Melyik uazra gondoltál?
452 (kisbusz) vagy 469 (parancsnoki)?
Én vezettem eleget, mikor katona voltam. Az biztos, hogy átmegy mindenen, lehet 20 cm-es hó, simán feltolja magát a földúton akkor is. 2 állása van, az egyik normál, a másik a terepfokozat, ahogy mi neveztük: a Quattro, ezért birkózik meg mindennel. Baromi hangos, igen, elég puritán, de cserébe van benne majrévas (utasoldali kapaszkodó a kesztyűtartó helyett), ha az anyósülésen valaki be va lenne rezelve. Az végsebessége, ha jó állapotban van, eléri a 115 km/h-t is, bár akkor simán lenyeli a 16 litert. Alapban megelégszik 13-al is.
Szóval ha arra veszed, hogy széttrancsirozd valami akadálypályán, akkor arra megfelel, de csajozni ne menj vele, ha nem muszáj. Kivéve akkor, ha sem a busz, sem a hókotró nem jár, mert akkor ez az egyetlen, ami meg tudja járni gond nélkül (tapasztalat). 😂 De azt ne kérdezd, hogy hol tudod javíttatni vagy hol kapsz hozzá alkatrészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!