Egy nap alatt el tud csepegni egy 35 l tankból a benzin ha tele van?
Ma vettem észre hogy a pandából csepeg a benzin. Nem túl gyorsan, de azért lassan se.
Épp ma tankoltam.
De csak holnap tudom szervízbe vinni mert ilyenkor már nincsenek nyitva.
Gondolom nem fognak vele visszaküldeni ha beviszem, mert sok munkájuk szokott lenni. Gondolom elég hamar megtudják majd oldani mert szerdán már mennem kéne dolgozni.
a mai üzemanyag tankok már nem fémlemezből vannak, igy javítani, heggeszteni nem lehet
Ki kell cserélni a tankot
Elég macera meló
A műanyag tank nem kilyukadni szokott hanem elrepedni.
EZt nem lehet és nem is érdemes javítgatni, cserélni kell.
De az is lehet hogy mivel tele tetted csak a csatlakozásnál ereszt, ott lehet fellazulva a bilincs.
A tankoló csonk és a tank közti csőnél.
Elvittem a szervízbe, de sajnos jelenleg nem tudnak vele foglalkozni.
Azt hittem hogy egyből nekiugranak mint majom a banánnak. De sajnos tévedtem. Azt mondta a szerelő hogy majd visszahív.
Az a baj hogy akárhova viszem nem tudnak vele foglalkozni, mert annyi munkájuk van hogy levegőt se tudnak venni szegények.
Na mindegy egyenlőre várok hogy visszahívjon. Szerencsére már nem csepeg, de azért meg kell nézetni mindenképpen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!