Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adott egy hunday accent 1.5...

Adott egy hunday accent 1.5 benzin. 2003...?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szóval az lenne a kérdésem,hogy vajon hengerfelyes vagy kezdő hengerfelyes-e az autó.!

Lényeg az hogy nagyon kemény a vîzcsövem!

Nem bírom öszenyomni ha össze is bírom nehézkesen! Hőfokmutatóm ugyanúgy àll ahogy a normàlnak lennie kell! Nem megy a normàl hő fölé,valamint nem foor a víz és nem is tűnik el sehova a tartàlyból.

Valószinű,hogy nyomàs alakulhatott ki valahól a vízrendszerben? Vagy esetleg egy sapka valamint termosz csere megoldàs lehet? Vagy kezdjek gyanakodni hengerfelyességre ! Vàlaszokat előre köszi mindenkinek!

2023. aug. 25. 11:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Először is illene megtanulni írni. Ha nem megy feljebb a hőfok és nem fogy a víz, akkor ott max. egy hűtősapka hiba lehet. Cseréld ki 1-2 ezer ft.
2023. aug. 25. 11:49
 2/13 A kérdező kommentje:

Anonim*

Előszöris úgy tudom,hogy te nem egy helyesíràsi szótàr vagy ,mert akkor nem tudtàl volna most kommentelni!

Bàr vannak kivételes fura emberek!

Màsodszor pedig köszönöm!

2023. aug. 25. 11:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogy a hűtővíz, minek nyomkodod a vízcsövet?

Én életemben nem éreztem késztetést a hűtővíz csővek nyomkodására:D

Semmi baja az autónak

2023. aug. 25. 12:21
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Majd biztos pont itt gyakorin fogják megmondani random emberek hogy hengerfejes-e vagy nem. Édes istenem én nem tudom ilyenkor mit gondolnak egyesek :D
2023. aug. 25. 12:22
 5/13 anonim ***** válasza:
67%

Legalább dobd be a chatgpt-be, hogy javítsa ki a helyesírásodat, mert ez tényleg borzalom.

A hűtőrendszer nyomás alatt van, szóval normális, hogy kemény a cső.

Mi alapján kezdted el tapogatni a csöveket?

2023. aug. 25. 12:27
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
cső nyomkodási fétise van:D
2023. aug. 25. 12:28
 7/13 anonim ***** válasza:
18%
A hyundai régen nem nagyon tudott autót gyártani.
2023. aug. 25. 12:43
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
kedves kérdező! Semmi baja a motornak, viszont a helyesírásodnak igen. Nem kell kioktatnod senkit.
2023. aug. 25. 13:13
 9/13 krwkco ***** válasza:

"Szóval az lenne a kérdésem,hogy vajon hengerjes vagy kezdő hengerfejes-e az autó."

Szagolj bele a kiegyenlítőtartályba. Érzel kipfogógáz szagot?

2023. aug. 25. 14:36
 10/13 A kérdező kommentje:

Nos maga az autó elég érdekesen, nem oda valloan szól, emelet olajos a víz a hűtő rendszerben

Több szerelőnél is voltam és minden helyen mást mondtak

Jelenleg kapott egy tisztítást a hűtőrendszer hűtő sapka le cserélve sőt még új termosztát-ott is kapott hogy hátha az a baj, nem lett jobb így arra gondoltam hogy talán kezd hengerezni

Viszont elvileg az egyik gyertya szét ment esetleg lehet az is a baj? Vagy semi köze hozzá?

2023. aug. 25. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!