Hyundai Accent 1.4 benzin 2006 mi lehet a hiba?
Sziasztok lenne egy fent említett szgk-m, sajnos külföldre költözés miatt 2 évet állt, és amikor először beinditottam a kocsi fordulatszáma kb 1200, de volt amikor fel ment még 1500-ra is. Menet közben meg lökdös és folyamatosan villog a check engine lámpa. Ha valaki tudna segíteni benne , csináltam képet motordiagnosztikarol.Sajnos szerelők nem tudtak mit kezdeni vele ,mert állítólag nincs műszer, amivel ezt megtudná nézni.
A benzin az idő alatt szétvállt alkotóira és eltömített mindent, amerre megy az útja.
A tanktól elkezdve az üzemanyag szűrőkön és csöveken keresztül mindent át kell mosni friss benzinnel, esetleg brigéciollal vagy féltisztítóval, kifújni kompresszorral, a karburátort vagy ami feldolgozza az üzemanyagot szétszedni darabjaira és kitosztítani.
Ha mindent jól kitisztítasz olyan lesz, mint ahogyan eltaktad.
Szétvált*
Amúgy az én motoromnál ugyan ez volt a probléma, nálad is ez lesz.
Bár neked kissé macerás melód lesz vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!