Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Padkázás, mennyire sérülhetett...

Padkázás, mennyire sérülhetett a kocsi?

Figyelt kérdés
Nem klasszikus padkázás, a körforgalomnál ami van félgömb alakú sávelválasztó, arra hajtottam rá figyelmetlenül az egyik kihajtónál, mivel előtte majdnem bejöttek a sávomba, és kicsit arrébb húztam a kocsit. Így a kihajtónál azt vettem észre, hogy ez megdobta a kocsit elöl, aztán hátul. Mivel ez már a kihajtó rész volt, így 30-al már biztos mentem. Mekkora eséllyel sérült ettől az autó, mire érdemes figyelnem? Egy régebbi Corolláról van szó.
2023. aug. 25. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Nem klasszikus, hanem újhullámos?
2023. aug. 25. 12:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azok általában úgy vannak megtervezve, hogy ne sértsen meg semmi, ha véletlenül nekimegy valaki. Nézz rá a gumikra, ha nem látsz sérülést, akkor nincs is.
2023. aug. 25. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha megdobta, de fémes hang nem volt, hogy odaütődött valami és a kocsi nem ráz, nem húz félre, akkor nincs semmi következménye. Azért az csak feltűnik, ha máshogy viselkedik valami...
2023. aug. 25. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Azokon a bubikon gond nélkül át lehet hajtani.
2023. aug. 25. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyitől széthullana egy autó, már régen rossz lenne. Én is féltem az autómat, de azért nem papírból vannak ezek. Semmi baja nem lett.
2023. aug. 25. 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Gumisnál megmutathatod a kerekeket, nehogy felni görbület legyen, illetve akkor szakember látná a gumikat is. Futómű beállítást lehetne még géppel ellenőriztetni. Összességében kicsit túlzás, ha nem remeg az autó nagyobb tempónál sem, de ha ez nyugtat meg, akkor hajrá, pár évente nem árt.
2023. aug. 26. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!