Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a menete a Mol Limo bérlésnek?

Mi a menete a Mol Limo bérlésnek?

Figyelt kérdés

Hétvégére bérelnék egy Mol Limot, de lenne pár kérdésem. Szóval felvázolnám az egészet!

Ugye budapestről indulok a célom pedig pitvaros.

Keresek egy Kia Picantot, mert az benzines. Kérdés, hogy az automata váltós e? Nekem az kell.

Ha jól értem, akkor bármelyik mol kúton tankolhatom, ergó útközben ha szükséges akkor kecskeméten vagy szegeden ezt megtehetem, ugye?

Ha jól értesültem, akkor EVO95 kell bele.

Egy hétvégére mennék, tehát két vagy három napos bérlés lenne.

Pitvaroson beállnék anyámék háza elé a kocsival. Ezt gondolom semmi nem tiltja. Itt várakoztatni kell a kocsit, ugye? És addig pörög az óra.

Indulás előtt és a végén is fotózkodom. Ez az alkalmazásban lehetséges gondolom.

Ha viszont nem találok csak elektromosat akkor azt útközben csak kecskeméten tölthetem? Mert ott van csak mol plugee cucc.

A kia picanton nincs országos pályamatrica, de ha kertek alatt megyek, akkor azzal semmi gond nincs, gondolom.

Egyelőre ennyi jutott eszembe.

Kérlek válaszoljatok a legtöbb felvetésemre és kérdésre a legjobb tudásotok szerint :D

A nagyja ezeknek megtalálható a hivatalos honlapon de vagy zavaros, vagy csak egy leokézést várok, hogy jól gondolom e a dolgot.

Köszi!

2023. aug. 24. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
67%
2023. aug. 24. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:
73%
Ez mind olyan kérdés, amire az app választ adna. Sajnos igaz, hogy ehhez okostelefon kell, böngészőből soha a büdös életbe nem tudod meg, de ennyire életképtelennek nem kéne lenni, hogy gyakorin kérdezed meg.
2023. aug. 24. 18:20
 3/3 anonim ***** válasza:
84%

"Keresek egy Kia Picantot, mert az benzines. Kérdés, hogy az automata váltós e? Nekem az kell."

Az appban tudsz szűrni váltó szerint. Az összes picanto automata.

"Ha jól értem, akkor bármelyik mol kúton tankolhatom, ergó útközben ha szükséges akkor kecskeméten vagy szegeden ezt megtehetem, ugye?"

Jól érted, igen. Már Orlen kúton is lehet.

"Ha jól értesültem, akkor EVO95 kell bele."

Jól értesültél. A prémiumot nem tudod kifizetni az üzemanyagkártyával, így azt saját zsebből fogod fizetni.

"Itt várakoztatni kell a kocsit, ugye? És addig pörög az óra."

Persze, mivel lezárni nem tudod, mert nem zónában van.

Esetedben úgyis napidíj lesz, úgyhogy mindegy.

"Indulás előtt és a végén is fotózkodom. Ez az alkalmazásban lehetséges gondolom."

Igen.

"Ha viszont nem találok csak elektromosat akkor azt útközben csak kecskeméten tölthetem? Mert ott van csak mol plugee cucc."

Az appban látod a töltőhelyeket.

Van pl. Szatymazon, Szegeden és Magyarcsanádon is, igaz az autópályán.

Amit még érdemes figyelembe venned, hogy max. 3 napig bérelheted és csak napi 50 km ingyenes.

[link]

2023. aug. 24. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!