Miért van ilyen sok regi kocsi?
Figyelt kérdés
En vidéken lakom, itt nagyon sok régi kocsi van, 1000 / 1-2 egy kicsit ujabb. Napi szinten látok ladat is (szerintem ugyan azt minden nap xd), nagyon sok régi suzuki swift, van meg egy pár, de nem jut eszembe.
A legtöbb kocsi ami erre jár 500 ezer forint alatt van.
2023. aug. 24. 12:48
1/14 anonim válasza:
Talán pont olyan környék ahol nincs úgy pénzük az embereknek, így szükségmegoldásból régi kocsit vesznek.
2/14 anonim válasza:
Mert ilyen jó a magyar gazdaság, erre van pénze az embereknek
3/14 anonim válasza:
Nekem is régi kocsim van, azért mert erre van pénzem. Nem azért vezetek klima nélküli kocsit mert szeretek 50C-ban vezetni. Első kocsinak szerintem nem rossz.
4/14 anonim válasza:
erre futja. vagy eleve nincsenek millióid, vagy úgy gondolod, értelmesebb helye is van, mint kocsivásárlásra költeni. A-ból B-be elgurulni jó a swift is.
5/14 anonim válasza:
Nincs igény vagy pénz másikra. Bár én pont lesz@rom ki mivel jár attól nekem nem lesz se jobb rosszabb.
6/14 anonim válasza:
Mondjuk az 1000/1 elég nagy torzítás.
Én még Ózd felé és láttam pár éves autókat meg ott is jöttek mentek a BMW-k, Mustangok.
Az tény, hogy régi Swiftekkel voltak tele az utak és érezhetően régebbi az állomány mint máshol. De hát munka semmi ami van az is fele annyi fizetésért mint jobb helyeken.
7/14 anonim válasza:
Ez még a jobbik kategória, az milyen már mikor 20 milliós autót vesz valaki hitelre úgy hogy putriban lakik...
8/14 anonim válasza:
Tiltsátok már le ezt a nyomorékot erről az oldalról.
9/14 anonim válasza:
Matthew McConaughey, Az igazság ára
"Bár meghívtuk, de Mr. Money még nem jött el"
10/14 anonim válasza:
Megállsz alidl parkolóba aztán neki cseszik az ajtót mások, arra elég az 500k-s autó is. Eljárni dolgozni is elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!