Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Férfiak ti vezetés közben...

Férfiak ti vezetés közben nézelőttök?

Figyelt kérdés
Sétálgattam egy utcában és az úton el ment mellettem egy autó és egy jó képű férfi ült benne egy Audiban és úgy láttam hogy megnéz engem. Nem tudom hogy miért de néha megszoktam nézni ki vezeti az autót.

2023. aug. 24. 17:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem nézelőttöknék, akkor nekimennék valaminek
2023. aug. 24. 17:19
 2/19 A kérdező kommentje:
#1 nem úgy értem. Hanem hogy csak az utat nézik?
2023. aug. 24. 17:21
 3/19 Koplárovics Béci ***** válasza:
90%

Nem lövünk néze. Nézelődünk.

"Hanem hogy csak az utat nézik?"

Nem. A forgalmat is. Ha csak magam előtt az utat nézném, az első autónak nekimennék. Szeretem tudni, hogy mi történik körülöttem. Sokkal könnyebb így reagálni a történésekre. Úgyhogy igen. Nézelődök. Előre, hátra, jobbra, balra, mikor hova lehet pl menekülni egy necces szituációból, vagy hogy fogom én megúszni azt, ahol mások összetörnek.

2023. aug. 24. 17:30
 4/19 anonim ***** válasza:
86%
Igen, nézelőDünk
2023. aug. 24. 17:31
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
#2 Dehogy nézzük csak az utat. Ott egy kutyus, ott eltaknyolt a balek a rollerrel lol, oda jártam régen iskolába, persze -10 fokban rövidnadrág hülyegyerek, hova futsz nagyi 2 perc múlva jön a következő... és igen, lányokat is megnézünk, pont ahogy ők minket, mert már csak ilyenek vagyunk mi emberek, neked is ugye milyen gyorsan megragadt és fontosnak tartottad leírni, hogy jóképű volt, pedig teljesen irreleváns infó, szóval ti sem vagytok különbek. :D
2023. aug. 24. 17:33
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
#5 Ja, a többi sofőrt meg extrán megnézzük. Egyszerűen MUSZÁJ megnézni, hogy ahhoz a kretén manőverhez, amit csinált, milyen idióta fej társul. Ez sofőri kötelességünk, abszolút kihagyhatatlan.
2023. aug. 24. 17:34
 7/19 anonim ***** válasza:
79%

Aha jóképű és Audi

Kicsit sem felszínesség

2023. aug. 24. 17:40
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én befogadom a perifériás látómezőmön bejövő vizuális ingereket vezetés közben, de az utat figyelem. Ha a forgalom megáll, pl piros a lámpa, akkor nézelődöm.
2023. aug. 24. 17:47
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
Én mikor nezelőttök, Audikban általában elhízott varacskosdisznókat látok, lehet hogy csak abban férnek el. Nagyritkan valami bankárfejű tagot, vagy állami diplomatát.
2023. aug. 24. 17:55
 10/19 anonim ***** válasza:
Nézelövöldözni nem szoktam, csak nézelődni.
2023. aug. 24. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!