Ma mennék az első vezetés órámra, de nem aludtam ki magamat. Lemondjam emiatt?
Figyelt kérdés
Nos ma 10-re mennék először vezetni de az a helyzet hogy nagyon nem jól aludtam az éjszaka, nem pihentem ki magamat. Fáradtnak és enerváltnak érzem magam. Így van értelme elmenni? Vagy inkább mondjam le minél hamarabb?2023. aug. 21. 07:11
1/7 anonim válasza:
Ne mond le, egyrèszt lehet így is ki kell fizesd , mert üresen marad az óra, màsrèszt első óràn nem fogsz forgalomba menni. Arról nem is beszèlve , hogy kèsőbb is lesz olyan , hogy nem aludtad ki magad. Szedd össze magad 10 ig.
3/7 anonim válasza:
Menj el szerintem. Nem ez lesz az első ilyen alkalom. Én munka után megyek és hidd el, nem vagyok a legüdébb néha. Menni fog!
4/7 anonim válasza:
Ne mondd le, ott az oktató, vigyáz rád.
5/7 anonim válasza:
Ne mondd le, első órán sokat úgysem fogsz még vezetni.
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, megfogadom a tanácsotokat és elmegyek. Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2023. aug. 21. 09:18
7/7 anonim válasza:
Ne mondd le, én akkor is mentem vezetni hajnali 6-ra, amikor a csecsemőm fél éjszaka ordított. Bevertem egy energiaitalt reggel, tápláló reggeli mellett és simán lenyomtam az órát, többször is ilyen körülmények között.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!