Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Menetrogzitő kamerát biztonság...

Menetrogzitő kamerát biztonságos tartani?

Figyelt kérdés
Nem fogják emiatt feltörni a kocsit hogy ki lopják?
2023. aug. 23. 08:31
 1/9 Koaxk Ábel ***** válasza:
Nekem még nem törték fel miatta az autóm, bár tény, hogy Budán lakom és amúgy nagyon zoral környéken nem járok, de pl Auchan parkolóban rendszeresen a kietlen részen parkolok!
2023. aug. 23. 08:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, szerintem hamarabb lopnak el egy mobiltelefont, mint egy dashcamot.
2023. aug. 23. 08:39
 3/9 anonim ***** válasza:
46%

Egy alapabb fedélzeti kamera 10-15 max 20 ezer Ft újonan, használtan még annyi sem. Ezért nem fognak autót feltörni.

Én 6 éve használok, semmi nem volt eddig.

2023. aug. 23. 08:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Bármikor feltörhetik, bár az alkalmi tolvaj nem nagyon tudja eladni, így nem is valószínű, hogy feltörje ezért.

Laptop, telefon, készpénz, cigit viszont ne hagyj elöl.

2023. aug. 23. 08:54
 5/9 anonim ***** válasza:
29%

Én bevallom suhanc koromban a 90es években törtem fel autókat. Fejemre húztam egy bevasárló szatyrot, benéztem az autókba és ahol láttam értéket annak a kocsinak az ablakát egy baltával beütöttem.

Igazából komoly összegeket nem kaszáltam vele szóval hamar abbahagytam. Soha nem lettem elkapva és nem ültem miatta.

Mostani fejjel már nem bűnöznék de akkori fejjel simán bevertem volna az ablakot ilyen értékért.

2023. aug. 23. 09:10
 6/9 anonim ***** válasza:
32%
Ahogy az előző tolvaj is írja, simán benyomják ennyiért, ha éppen ennyi kell egy cigire, csíkra. Persze, ha olyan környéken jársz, ahol nem fordulnak meg ezek az alja emberek, mint a válaszoló, akkor nem törik fel. Neki az 5k a kameráért összeg, neked többe kerül az új ablak, meg a macera
2023. aug. 23. 09:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Olyat vegyél ami nem feltűnő, amikor ott lóg a tükör alatt 20 centivel a szélvédő közepén, azért olyan környéken simán beverik az ablakot. Amivel amúgy többszörös károd keletkezik, mint a kamera újkori ara.
2023. aug. 23. 09:54
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Most szorul a megélhetesi hurok, ha leáldoz az építőiparnak, sok tróger visszater a regi szakmájához, autofeltöres, betöres, besurranás. Ezek mindig a gazdasági helyzettel jönnek.
2023. aug. 23. 09:55
 9/9 anonim ***** válasza:
54%
De lelehet pattintani a helyéről és belököd a kesztyűtartóba hogy ne lássák.
2023. aug. 23. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!