Olajleeresztő csavarnál csepeg az olaj, lehet vele így járni?
Sziasztok. Most cseréltem olajat. Sajnos az előző csavo aki cserélte, nagyon megszakította a menetet, mert csak forog a csavar ha ráakarok húzni...
Ez egy 1es octavia.
Próbáltam új csavarral, régivel. De mindegyikkel elforog..
Most kenytelen vagyok így járni, kövi olajcserénél tervezem cserélni az olajteknőt. Itt ott kicsepeg belőle pár csepp.. tiszta új olaj van benne
Lehet vele így normálisan járni?
Engem nem nyugtatna meg, ha folyna az autómból az olaj. Meg valóban, ahogy írják, mi van, ha menet közben kilazul?! Nem egy életbiztosítás.
Ha nagyon el akarod húzni, tudom, hogy gány megoldás, de ha betekernéd teflonszalaggal a csavart, nem szorulna meg annyira, hogy ne eresszen?
Meleg olaj hígabb, meg nyomás alatt is van, jobban fog folyni, mint állóhelyben hidegen. Szóval ha már hidegen is folyik... na, szerintem érted a problémát.
Ne.
Utána neztem, elvileg a teflon szalag jó lehet ?
Masik dolog pedig, m14x1.5os a csavar. A kovetkező leeresztő csavar pedig m15os. Szóval kikell fúrnom nagyobbra a menetet. És utána hogy tudom kitisztitani a femreszeleket a motorbol?
"Utána neztem, elvileg a teflon szalag jó lehet ?"
Elvileg vegyszerálló, olajálló. Mi laborban is ezzel tömítünk sokkal durvább anyagokra. De olajteknőhöz nem használtam még. Csak átmeneti szükségmegoldásnak gondolom és csak egy ötlet...
#7 "És utána hogy tudom kitisztitani a femreszeleket a motorbol?"
Sehogy, a menetmetsző kifelé húzza az anyagot, befelé nem megy.
#9 "Sehogy, a menetmetsző kifelé húzza az anyagot, befelé nem megy."
Egy olyan kétbalkezes egoista **** mint a kérdező szerintem megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!