Jól látom, hogy már nem nagyon éri meg külföldre járni tankolni?
Év elején még elég nagy árkülönbség volt. Mivel a horvát határtól csak pár 10 km-re lakom, gondoltam rá, hogy jól kijárom a tankot és teletöltöm ott. Mostanra kezd leürülni a tankom.
Viszont a szerdai árcsökkenéssel úgy látom a holtankoljak.hu árai alapján, hogy Magyarországon már olcsóbb lesz így a gázolaj.
Jól gondolom?
500-at?! El vagy tévedve! Egy hónapja nem 8-10Ft volt a literenkénti árkülönbség!
5000-et szívesen spórolnék amellett, hogy ingyen kirándulnék valamelyik hétvégén. De attól tartok, hogy erről már lekéstem.
Jó lenne ha valaki olyan is írna, aki tankolt ott mostanában, hogy helytálló-e 647Ft-os ottani gázolaj ár.
A 647Ft-os árat a kisujjamból szoptam ki, vagy a varázsgömbömben láttam?
Holtankoljak.hu: 647Ft (A korábban itt írók szerint az akkori időpontban sem stimmelt az aktuális ár.)
cargopedia.hu: 654 Ft
nyarilap.hu: 1,46Euro -> hivatalos középárfolyammal számolva 2023.02.06 21:05-kor: 575Ft!!!
Magyar Autoklub: 1,51 Euro -> 595Ft!
Na, google bajnokok, melyik ár a valós?! Gondolom lövésetek sincs, mert az ország túlsó végéből osztjátok az észt a fotelból! Ellenben hasznos választ még nem kaptam! Kár volt itt megkérdezni...
Ez a 80Ft árkülönbség nagyon is ott van, a megéri-nem éri meg határon. És ne haragudjatok, de azt nem hiszem el, hogy ez ebben az országban kizárólag engem foglalkoztat és senki nem járt arra az elmúlt napokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!