Létezik még fiatal megbízható autó mint amilyen a régi 2000-es Suzuki Swift volt?
Olajcsere 2 évente, benzin bele és ment.. néha filléres fékbetét csere vagy egyéb kopóalkatrész de semmi más és az is olcsón..
Ezek az újabb autók tele elektronikával, szenzorokkal, turboval, stb.. ezek régen csak a prémium autókban voltak benne amit most mindenki szíd, hogy rá kell költeni egy valag pénzt amikor öreg.. de mi lesz ezekkel az újabb autókkal 10-15 év múlva legyen az akár egy Suzuki vagy Toyota? Jobban bírja majd az elektronika, a turbo meg minden egyéb ilyen?
Bocsánat akinek ilyenje van, de annyira csajos kinézetű autóknak tartom ezeket az "újabb" Swifteket, nekem régebben a 2001-es swift sedan volt, de mikor azt leváltottam képtelen voltam az újabb swiftet megvenni mert annyira csajos/gagyi kinézete volt/van.
Tudom persze, ha a kinézet számít akkor ne várjak megbízhatóságot, stb., ez csak egy ilyen mellékszál volt. A régi Swiftemet imádtam, de új Swiftet nem vennék amennyibe kerül és ahogy kinéz, maximum a feleségemnek.
Mindig minden egyre jobban bírja. Technológiai fejlődés.
Egyébként pedig nincs igény a 20 éves autókra, így nem is érdemes 20 évre tervezni, gyártani, vásárolni már nagyon régóta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!