Megbízható prémium. Létezik ilyen?
Lexust mondanám de ennyiből necces lesz jó darabot kifogni.Amik ennyiért vannak kb 20 évesek ami nem feltétlen probléma de ilyen korban tényleg bármi is elromolhat,elkophat tehát lesz mire költeni és nem Suzuki árban lesz az alkatrész.És azok a Lexusok nem annyira mekafullosak mint a német trió.
Még a Volvora szokták mondani hogy megbízhatóak de a prémium szinten lévő típusok ugyanúgy 15-20 évesek lesznek amikor bármi elkophat/elromolhat és akkor is rendesen zsebbe kell nyúlni.
2022. máj. 23. 18:16
2/15 A kérdező kommentje:
Nyilván. De a Suzuki leginkább kiskategóriás kocsikat gyárt, így értelemszerű, hogy jóval olcsóbb az alkatrész.
Mi a prémium? Ma már minden kocsit prémiumnak hívnak, ami egy alsókategóriás SUV felett van.
2022. máj. 23. 18:39
2022. máj. 23. 19:01
Mármint hogy értve megbízható? Motorikusan? Azok lesznek megbízhatóak, amikben nem egy túlhúzott motor van, amit az előző tulaj(ok) nem ütve-vágva használt(ak).
Nem értem, hogy mondjuk egy Volkswagen 2 literes dízelmotor miért lenne megbízhatóbb attól, ha egy Skodában van, és nem egy Audiban.
2022. máj. 23. 19:05
Ebből a keretből már semmi prémium nem lesz, ha 10-el megszorzod, akkor már akad.
2022. máj. 23. 19:09
A prémium értelemszerűen drága. A prémiumok se megbízhatatlanok. Csak ugye ékes példája vagy annak, hogy olyan emberek akarnak prémiumot, akiknek nincs erre pénze. Nincs ebben semmi szégyen. Nekem sincs, nem is veszek prémiumot. Ennyi pénzért öreg, lefingott prémiumot kapsz. Na azok már nem megbízhatóak...
2022. máj. 23. 20:59
8/15 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, hogy ennek az 5 hengeres dízel Audinak a fenntartása sokkal többe kerül egy korabeli más dízel autónál? Ezt a típust úgy tudom, nem a "huligánok" vették.
A C4-et 1997-ig gyártották, tehát a legfiatalabb példányok is 25 évesek, és gondolom ehhez passzoló futásteljesítményük van. Ezekben csak az nem romolhat el bármikor, ami nincs benne. Teljesen mindegy, hogy ennyi idősen prémium-e vagy sem, ezekre folyamatosan kell költeni, mindig lesz benne minimum valami apróság ami éppen nem jó.
2022. máj. 23. 21:26
10/15 A kérdező kommentje:
Akkor itt érvényes az a tényező, hogy az állapota legyen viszonylag rendben, függetlenül a márkajelzéstől. Alkatrész árakat nézve nem olyan vészes. Bár az új alkatrészeket nem néztem, csak bontottat.
További kérdések: