Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek milyen oktatója volt?...

Kinek milyen oktatója volt? Milyen hangulatban telt a vezetès?

Figyelt kérdés
Egyre több helyről hallom sajnos, hogy meglehetősen türelmetlen oktatók vannak. Anyàmnak is ilyen volt, nem is mer vezetni. Nekem elèg jó oktatóm van eddig, bàr mèg csak 2 alkalmat vezettem. Màshol hallom, hogy kèsőbb mutatjàk ki egyesek a foguk fehèrjèt, ti is tapasztaltatok ilyet?

#oktató #B jogosìtvàny
tegnap 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én oktatómnak én voltam az egyik utolsó tanulója, aztán nyugdíjba ment.

Egyszer vágott oldalba amikor recsegve váltottam. Amúgy tök nyugisan teltek az órák.

tegnap 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
30%

Nekem két oktatóm volt, mindkettővel jól kijöttem. Az első eltanácsolt ugyan, de mindkettőnknek jobb lett így. A második oktatóm egy "egy felesleges szavam sincs"-típusú tanár volt, még azon se kapta fel a vizet, hogy a vizsganapon, közvetlenül a vizsgaállomásra vezető úton, de már a lángossütő után, csináltam meg addigi életem legnagyobb vezetési hibáját :DDD

Javaslom, azon oktatók helyett, akikkel nem jössz ki akármi miatt is, keress másikat. A te pénzed, a te időd, a te idegeid.

tegnap 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Mindig ordibált, hogy eldobom a kuplungot váltásnál, mondjuk jogosan :) A környéken a legolcsóbb oktató volt, de jól tanított.
tegnap 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Ilyen is olyan is. Nem volt igazán idegbeteg, pedig közben balf*szoskodtam....
tegnap 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:

1. Sf.

2. Ff.

3. Normális

tegnap 19:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Az enyém egy öreg bácsi volt. Mivel nem tegnap vizsgáztam, simán lehet hogy már nem is él.

A lényeg, hogy többször előfordult, főleg városon kívüli útvonalon hogy egy-egy percre elbóbiskolt mellettem. Amit nem is értek, így hogy lehet hivatalosan oktató... Ami ijesztő volt, hogy amikor felriadt pl. egy bukkanón, hirtelen nem tudta mi történik, hol van és beletaposott az ő oldalán lévő fékpedálba satuig. Mögöttem meg ment a dudálás anyázás, mert azt gondolták, hogy a tanuló vezető bénázik... Hála az égnek vizsgán ezt nem adta elő, csak mikor az útvonalakat jártuk be.

Ami nem volt szimpatikus, hogy mindig többes számban beszélt rólam. Pl. szerinte mindig a lehető legalacsonyabb fordulaton szabad használni az autót, visszaváltani csak akkor lehet ha már rángat. (Mióta nem nála vezetek, nem így csinálom, egy egészséges fordulatra törekszem.) Az indok: mit képzelünk "MI" mennyit fog ő "MIATTUNK" tankolni. Mert múltkor is "lepadkázTUK" a felnijét, az is milyen sokba került neki. Stb...

Szóval voltak fura dolgai, nem volt a legjobb oktató, de azért botrányosan rossz sem volt. El tudok képzelni rosszabbat.

tegnap 19:33
 7/9 retektorta ***** válasza:

"szerinte mindig a lehető legalacsonyabb fordulaton szabad használni az autót"

Sosem értettem hogy kik és miért nevelik ezt bele a tanulókba. Több nővel találkoztam, akik így vezetnek, kb 800-1100 fordulat között. Nem tudtam elmagyarázni nekik, hogy ez nem jó. Férfinál nem láttam ilyet, bár ez lehet véletlen is.

tegnap 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:
#7, én már láttam. Volt kollégám. Valami öreg szívó benzinese volt. Talán valami Deawoo, de ebben nem vagyok biztos, nem is lényeg. Hiba magyaráztam neki, szent meggyőződése volt hogy így fogyaszt a legkevesebbet. Ha ettől csapágyas lesz a motor, neki mindegy, mert úgyis a bontóba löki... Ezt valamennyire értem, hogy olcsó öreg autó, nem tervez vele sokáig és "el akarja használni". De rossz volt hallani, hogy búg, kínlódik, remeg szerencsétlen autó 800-1100-as fordulat tartományban gyorsításkor. Nekem akkoriban egy CR-dízelem volt. De még annál is érezni lehetett, hogy az 1500 alatti fordulatot nem szerette. Nem is erőltettem.
ma 08:41
 9/9 anonim ***** válasza:

A személyautós oktató normális volt, de a tanfolyamon az összes többi is.

Budapesten.

Na a teherautós, kamionos oktatók már hozták a vidéki papírformát, idegbeteg, agyatlan, üvöltözős, kontrollmániás agyaroggyantak.

Mindezt úgy, hogy különösebb hibát nem is csináltam. Pl menet közben széthullott a teherautó hátsó dobfékrendszere, beblokkolt menet közben. Oktató meg kb habzó szájjal őrjöngött, hogy biztos én rontottam el, blablabla.

Valami 1.5 milliót futott Iveco, egy szétrohadt olasz hulladék.

ma 09:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!