Reális egy BMW E90 330i 2006 modellre fél éven belül 2 millió forintot költeni szervízelésre?
Ilyen autóban gondolkozok és van egy kollégám akinek ilyenje van és azt mondta tavaly mikor vette akkor fél éven belül elég sok mindent cseréltetnie és javítania kellett a korábbi hanyag tulaj miatt, nyáron vette és karácsonyig 2 millió forint körüli összeget költött rá. Azóta rendben van 1-2 kisebb alkatrészt kellet csak cserélni de tényleg ennyire bele lehet nyúlni? Én 325i-be gondolkozok 2 millió vételár körül, de nincs még 2 millióm szervizelésre jelen pillanatban.
Extrém volt nála ez vagy ne merjem bevállalni ennyi pénz nélkül? ~3 millióm van jelenleg félretéve rá. Tehát kb. 800 ezer mehetne rá ha átírást meg biztosítást már befizettem.
Most ránéztem és a hasonló évjáratú, bezines még igazán lefingott darabok is inkább a 3 millióhoz vannak közelebb mint a 2 millióhoz és akkor nyilván vegyük figyelembe, hogy ezeknél se 50 ezer a szervizelés, nem egy Suzuki kategória.
Akkor meg már miért venne valaki Lexus-t BMW helyett ha azonos az évjárat?
Épp ezt írtam az előbb, összehasonlítottam és nem kellene. De miért erre a Lexus témára hegyezed ki?
Amugy meg ha neked 20 éves bmw kell, nincs azzal gond a te dolgog
Csak ha majmot tartasz legyen pénzed banánra is.
És ezt érdemes előre átgondolni!
Én a 20 éves lefingott "prémium német csodákat megvevő embereket sose fogom megérteni!
Ez van.
És ha 20 éves (ha már ehhez a 20 éveshez ragaszkodsz) lefingott Lexus vásárlókat megérted?
Illetve továbbra is áll, hogy mondjuk ha 3-4 milliód van és nem egy 80 lóerős japán autóra vágysz, ami se nem kényelmes, se nem gyors, se nem néz ki jól akkor mit teszel? Csak régebbi autók jöhetnek szóba.
És igen újra leírom, hogy sok embernek ez nem szempont, de ha szempont akkor mit teszel?
Nem, mi AI robotok vagyunk..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!