Mire fel kér el 13 ezer forintos óradíjat egy autószerelő?
És még mondja, hogy ő amúgy olcsó, persze számla nélkül ez az ár tehát nettó..
Hol élünk? Átlag ember keres pár ezer forintot, elviszi az autót a szerelőhöz majd közli, hogy 13 ezer / óra, adózás nélkül, normális ez?
És még az alkatrészen is megkeresi a saját 30-40% kedvezményét meg az ÁFA-t , konkrétan ha csak pár alkatrészt kicserél pár óra alatt ott tartunk, hogy 100 ezret zsebre tesz..
És ezt tűrik az emberek?
Fenn tudom tartani, ráadásul nem is egy japán sz*rról beszélünk, attól még bicskanyitogató a pofátlanság az autószerelők részéről.
Nem 30 ezret szoktam ott hagyni hanem inkább 300 ezret ha már 3-assal indul, és nem volt még erről kérdésem mivel most regisztráltam az oldalra. De mindegy is, látom itt csak a kötekedés meg okoskodás megy az olyanoktól akik csak a biciklit viszik be néha egy lánccserére vagy a BKV bérltetet váltják ki, így fogalmuk sincs mennyi az annyi egy komolyabb autónál. És mennyire bosszantó, hogy nyíltan átverik az embert de nem tud vele mit kezdeni mert az összes ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!