Ilyen gazdagok sokan?
5-10 millió ma már nem olyan hatalmas pénz. Akinek van ennyi összekuporgatott tartalék megtakarítás sok év alatt, nem mondanám rá feltétlenül, hogy gazdag. Mivel ebből nem következik automatikusan, hogy átlag feletti színvonalon él a mindennapokban. Nem feltétlenül vesz meg minden luxust és nem biztos, hogy ész nélkül költekezik. Sőt!
Én inkább azon szoktam elképedni, hogy akár ismeretségi körben is veszik a 20-30 milliós elektromos SUV-okat, minden évben elmennek búvárkodni Thaiföldre, esetlen kiruccannak 3 hétre Dubaiba, Brazíliába, Japánba. A hipermarketekből rogyásig pakolt talicskával jönnek ki. És nem, nem liszt meg hasonló alapélelmiszerek vannak benne és nem havonta egyszer vásárolnak. A plázákban is hatalmas tömeg van a drága üzletekben is. És nem csak sétálgatni, a szabadidőt elütni járnak oda, mert a pénztáraknál is mindig hosszú sor kígyózik. Ezekkel mind az égvilágon semmi gond nem lenne. Csak közben a siránkozást nem értem, hogy jaj, milyen drága minden, semmire nincs pénz, éhen fogunk halni, nem fogunk tudni télen fűteni, stb... Mikor a tények meg nagyon nem ezt mutatják... Tisztelet persze a kivételnek, nyilván van olyan is, nem állítom, hogy nincs, csak kevésbé látványos.
Amit hasznaltauton látsz, azok nem az autók vételárai.
Azok azok az árak, amennyiért még vette meg senki ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!