Adtatok pénzt forgalmi vizsgánál a vizsgabiztosnak?
49# adott órászámon belül? 🤣🤣 ne viccelj, 3x ültem autóba, összesen 7 órát, làtta, hogy jól megy, és be is írt vizsgára. Majd bekamuztam neki telefonon, hogy a szüleim nem örülnek neki, hogy 7 levezetett óra után fogok jogosítvànyt kapni, erre mérgesen beírt még 3 órát a vizsa napján.
Ezidő alatt postán voltunk, majd étterembe vittem, bement, 25 percig evett, majd kijött. A konkrét vezetés max 60 perc volt 135 helyett.
Budiásnál volt amúgy.
Annak a vizsgadrukk nem ismerő, szerencsés embernek üzenem, hogy 2x is megbuktam a forgalmin, amire az oktatóm mentegetőzött a biztosok előtt és utána be akart íratni pszichológushoz, mert nem értette, hogy órákon minden szuper, míg harmadik alkalommal remegve és alig tudtam leparkolni a célállomáson egy pöpec helyre, olyan parkolással, amit egyébként kisujjból kentem nem stresszhelyzet alatt és már azelőtt bőgtem a stressztől(!), a drukktól(!), hogy ítéletet mondhatott volna a VB. Egyik útvonalat sem tudnám felidézni sem.
A KRESZ vizsgára gyakoroltam, mint egy őrült, sikeres próbavizsgákat halmoztam otthon, majd ájulás közeli állapotban vettem részt rajta élesben és kiváló eredménnyel mentem át elsőre.
Világ életemben minden vizsgámon ez volt. Talán olyankor izgultam kevésbé, mikor semmit sem tudtam, hiszen azon nem volt mit veszíteni - elvégre tudtam, hogy nem tudom. De tudni azt, hogy tudok valamit és nem tudni, hogy át fogom-e tudni adni leblokkolás nélkül, na az vizsgadrukk.
Egyébként senkinek nem fizettem semmivel sem többet annál, amit számlára kiállítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!