Általában hanyadikra sikerül a forgalmi vizsga? Kinek hogy volt?
Elsőre, pedig a záróvonalat is átléptem.
Forgalmas utca, középen záróvonal, merőlegesen parkolnak autók, egy böszme nagy pickup is, kilóg a segge a sávom felébe.
Vállvonás, index, zárovonal, megyünk tovább.
Telepulesrol kifele vezeto uton voltunk. Ami gyorsul. Jottek mentek kb maximum megengedett sebesseggel. Pont elottem ment egy feher mezes biciklis 25 el az ut kozepen. Elsore nem mertem megelozni mert ha az izgalom miatt elrontok valamit hiaba van fek az oktatonal mindketten meghalunk.
Masodikra mar meg tudtam volna. Jottek szembe 50 el. Az elozes utolso 3 metereben futottam vissza a zarovonalra.
3 lehetoseg volt.
1 Visszahuzodok de veszelyeztetem vele a biciklit mert lassan halad.
2 nem huzom vissza a zarovonalon es frontalisan belemegyek az elottem jovobe aki elott azert szepen visszahúztam.
3 rahuzom a biciklisre hogy ne fussak ra a vonalra.
Szerintem valaki kikuldte oda a bringast. Lehet van egy bringas ott a vizsgabizottsag kornyeken es egy ezresert 20 al korbemegy amikor jelet kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!