Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A 6. Sebesség fokozat tulajdon...

A 6. Sebesség fokozat tulajdonképpen egy autópálya fokozat?

Figyelt kérdés
Csak 5 sebességes autókat vezettem, hogy képzeljem el?
2023. aug. 7. 21:01
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%
#30: naja, igazábol a civic 1-esben megfutja az 50-et, azt a motort pörgetni kell, 110-120 alatt teljesen felejtős a 6.
2023. aug. 8. 19:32
 32/42 anonim ***** válasza:
0%
Igy van, foleg hogy ez az ufo szeria mar eleg nehezre sikerult. Elotte volt 7 gen 1.6 benzin, az ugyanannyit porgott 90 nel 5- be mint ez, csak ebbe meg van 6. is.
2023. aug. 8. 19:38
 33/42 anonim ***** válasza:
28%
#29 Le is pontozunk, mert még mindig röhej, ha valaki 100-as pontossággal mond fordulatot. Fából van a kezd-lábad-füled, hogy a szemeddel vezetsz? :D
2023. aug. 8. 23:10
 34/42 anonim ***** válasza:
73%

Nem értem mi abban a röhej, hogy ismerem és odafigyelek az autóimra. Azt is tudom pontosan melyik napon vettem át sőt kapaszkodj meg, még a motorkódot, vázszámot is tudom fejből!

Kb. értékeket írtam. Néha azért csak odapillant az ember a műszeregységre évtizedek alatt. Azt is tudom, hogy autópálya tempónál mennyi a fordulat. Meg ne magyarázd, hogy ez azért van, mert autópályás tempomatos haladáskor is órákon keresztül végig meredten a mutatót bámulom! Látom a lényeg nagyon megmaradt... De mindegy, nyilvánvaló hogy ez már a csak azért is kötözködésre megy ki.

2023. aug. 9. 06:08
 35/42 anonim ***** válasza:
#34 Persze, hogy a kötözködésre megy ki. A fordulatszámmérő olyan, mint a középső tükör. A sok hülye nézi, aztán beülteted egy olyan autóba, amiben nincs, és semmire nem képes.
2023. aug. 9. 11:14
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen nevezheted "autópálya-fokozatnak" vagy akár kisnyúlnak is, de egyszerűbb és világosabb, ha hatosnak nevezed.
2023. aug. 9. 11:51
 37/42 anonim ***** válasza:
69%

#35: Milyen autóban nincs fordulatszám mérő?

Ugye Te a sebességmérő órát sem nézed, mert beleültetnének egy autóba amiben nincs, aztán nem is tudnád mennyivel mész... Az azért getsziszánalmas lenne még tőled is.

2023. aug. 9. 11:54
 38/42 anonim ***** válasza:
Kocsifüggő. Audi A3 103kW TDI nem nagyon szereti ha 100 alatt berakod, 100-nál és felette már jó vele, az viszi 200 utánig.
2023. aug. 9. 18:26
 39/42 anonim ***** válasza:
54%
#37 Már le is írtam egyszer. Annó a '96-os Toyota Corollámban nem volt. Két nagy kerek jelző volt, az egyik a sebesség, a másik meg nem is értem, miért akkora kiszerelésben, de a hűtőfolyadék hőfoka. Nem voltak rajta számok, csak a C meg a H, de ugyanakkora nagy tárcsa volt, mint a sebesség. Fordulatszámmérő nem volt. A múltkor ugyanezen a portálon nem is tudom melyik kérdésnél egy másik válaszoló reflexből mondott három modellt, amiben szintén nincs, és említette, hogy a jelenlegi autójában sincs, csak nem emlékszem, mi volt az. A fordulatszámmérő nem alaptartozék, megnyugtatlak, de ha van is, normális ember nem nézegeti menet közben, mert nem vagy előrébb azzal, hogy kötsz egy számot a motor hangjához. Biztos vannak az autista spektrumon, akiknek ez fontos, de átlag embernek nem. Főleg, mert ha a sornégyes motoromról ráülök a sógorom V2-esére, máris más a leányzó fekvése, b*szhatom, milyen sebességnél melyik fokozatban milyen fordulatot szoktam csinálni. Az nem vezetni tudás, hogy lesed, mikor ér el egy mutató egy bizonyos számot, és akkor váltasz, forgalomtól, domborzattól és a motor visításától függetlenül.
2023. aug. 9. 22:34
 40/42 anonim ***** válasza:
49%
#37 Sebességmérő meg minden autóban van és mindegyikben nézem is, ugyanis van a világon egy olyan dolog, hogy KRESZ...
2023. aug. 9. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!