Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sokan vannak azok az autósok...

Sokan vannak azok az autósok akiknél a KGFB miatt nem telik új gumira / alvázvédelemre / egyéb megelőző karbantartásra? Mihez kezdenek ezzel a helyzettel akiket érint? Mi a vélemény a KGFB rendszeréről? Miért ilyen fordított logikájú?

Figyelt kérdés

2023. aug. 7. 19:57
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Már hogyne tartanák számon?

Be kell írni a biztosítás kalkulátorba a "tervezettet" is, és a rendszám alapján kb egy mozdulat lekérdezni a JSZP-n a műszakinál befotózott/beírt kilométeróra állást (hacsak nincs már gépesítve az egész alapból).

Szerinted nem csekkolják le?

Miért ne tennék ha már ott a lehetőség?

Egy kockázati díjkalkulációba nyilván számít, hogy éves 5 ezer vagy 100 ezer km-t mennek a kocsival.

2023. aug. 7. 20:30
 12/23 A kérdező kommentje:

"Ha jön valami váratlan nagyobb összegű meghibásodás, akkor mi van?!"

Nekem ötödik kocsim 18 éve vezetek. Jelentem eddig sosem jött ilyesmi, ráadásul motorblokkot se kellett szétszedjek, nyilván a szíjjak, hajtások szenzorok ellenőrzése, cseréje időnként kötelező ahogy a folyadékok és a lehetőségekhez mért egészséges "auókémia" fenttartása is.

2023. aug. 7. 20:36
 13/23 anonim ***** válasza:
Most mit lehet erre mondani? Annak az autónak semmi keresnivalója az utakon, de nagyon már a pusztában sem. A gumiszőnyeg többe került az autómban.
2023. aug. 7. 20:40
 14/23 A kérdező kommentje:

"Annak az autónak semmi keresnivalója az utakon."

Mondod ezt te, de ehhez képes a Porsche vizsgabázisán műszakizott le, szerintem értenek hozzá!

Az autó árának tízszeresét nyaraltam már el vele amióta megvan.

2023. aug. 7. 20:49
 15/23 A kérdező kommentje:
Járt már Riminiben, Nápolyban, Velencében is.
2023. aug. 7. 20:50
 16/23 anonim ***** válasza:
48%
Mindeközben meg a sarki kisboltig nem szabadna elmenni vele.
2023. aug. 7. 21:06
 17/23 anonim ***** válasza:
Biztos van ilyen de szerintem ritka lehet...
2023. aug. 7. 21:24
 18/23 A kérdező kommentje:
Szerelőé volt mondom, 165 ezerrel hozták be, előtte meg németbe volt unixos céges kocsi (ajtóküszöbön a matrica), szóval szerintem mindent időre cseréltek benne.
2023. aug. 7. 21:33
 19/23 anonim ***** válasza:
Ez most vicc? 2 hónapos jogsival fizetek 74.500 Ft kötelezőt egy 115 lóerős, 145 ezret futott autóra, Pest megyei lakcímmel. Ha ehhez hasonló összeg bárkit is korlátol bármiben, az nagy baj :D
2023. aug. 7. 22:33
 20/23 anonim ***** válasza:
#11 Szerintem túlgondolod ez a kilométer dolgot. Mert szerinted egy autót csak egy ember vezet a családban? Kutya nem foglalkozik a futott kilométerrel, csak ez is egy szám a kockázati kalkulátorban, és elárulom,hogy az se számít mióta van jogsid! Decemberben kötöttem az akkor vásárolt motoromra, de jogsim csak májusban lett meg. Akkor néztem ,hogy csont ugyanannyi jogsi nélkül, és jogsival a biztosítás, akkor a vezetett kilométer,hogy lenne már érdekes? Elsősorban azt nézik hány éves vagy,hol laksz meg milyen erős autót vezetsz.
2023. aug. 7. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!