Sokan vannak azok az autósok akiknél a KGFB miatt nem telik új gumira / alvázvédelemre / egyéb megelőző karbantartásra? Mihez kezdenek ezzel a helyzettel akiket érint? Mi a vélemény a KGFB rendszeréről? Miért ilyen fordított logikájú?
Nem tudom, nekünk olcsóbb, mint 5 éve volt.
44 és 63ezer Ft
Ez éves vagy negyedéves neked?
Páromnak még csak két éve van jogsija, de álmodni se mer kocsiról, mert éves szinten lenne neki vagy 200 ezer a KGFB.
Nekem most 57 ezer az éves egy 22 éves kocsira Bonus 2 be :/
Az autót nyolcvanezerért vettem pár éve szerelőtő kollégától, nálam ez az összeg egy kétéves garnitúra lenne festékbe meg gumiba a műszakiig.
1# vagyok
Éves természetesen.
Párom néven vannak az autók, 2,5 éve van jogsija.
Nem tudom hogy lehet 200 ezreset összehozni, de clb, insura és kicsit normálisan kell kitölteni
Nem akarok megszólni senkit. De ha ez nem férne bele, akkor nem lenne autóm, mert reálisan nem tudom fenntartani. Ha jön valami váratlan nagyobb összegű meghibásodás, akkor mi van?!
Nekem két autóm van. Az egyikre 35-öt, a másikra 50-et fizetek. Nem tartom vészesen soknak.
Gondolom még fiatalok vagytok, Budapesten. Ott sajnos ennyi, nem tudsz ellene tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!