Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sokan vannak azok az autósok...

Sokan vannak azok az autósok akiknél a KGFB miatt nem telik új gumira / alvázvédelemre / egyéb megelőző karbantartásra? Mihez kezdenek ezzel a helyzettel akiket érint? Mi a vélemény a KGFB rendszeréről? Miért ilyen fordított logikájú?

Figyelt kérdés

2023. aug. 7. 19:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nekünk olcsóbb, mint 5 éve volt.

44 és 63ezer Ft

2023. aug. 7. 20:03
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
És akinek emiatt nem teljesen új gumira, hogy fizetné ki biztosítás nélkül, ha esetleg csinálna egy sokmilliós kárt?
2023. aug. 7. 20:07
 3/23 anonim ***** válasza:
77%
Az autósok többsége valójában nem engedhet meg magának egy autót. Innentől kezdve nyilván taknyolás lesz az egész: használt gumi, otthon végzett olajcsere, sütőolaj a tankba meg hasonlók.
2023. aug. 7. 20:10
 4/23 A kérdező kommentje:

Ez éves vagy negyedéves neked?

Páromnak még csak két éve van jogsija, de álmodni se mer kocsiról, mert éves szinten lenne neki vagy 200 ezer a KGFB.

Nekem most 57 ezer az éves egy 22 éves kocsira Bonus 2 be :/

Az autót nyolcvanezerért vettem pár éve szerelőtő kollégától, nálam ez az összeg egy kétéves garnitúra lenne festékbe meg gumiba a műszakiig.

2023. aug. 7. 20:10
 5/23 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hisz az ilyennek nem való autó. Az jár busszal vagy biciklivel.
2023. aug. 7. 20:11
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Friss jogsisként saját névre venni autót nagyon nagy hülyeség. Apu, anyu nevére töredéke a biztosítás. Max. 70-80 ezer ft egy átlagos autó biztosítása egy évre.
2023. aug. 7. 20:13
 7/23 anonim ***** válasza:

1# vagyok

Éves természetesen.

Párom néven vannak az autók, 2,5 éve van jogsija.

Nem tudom hogy lehet 200 ezreset összehozni, de clb, insura és kicsit normálisan kell kitölteni

2023. aug. 7. 20:18
 8/23 A kérdező kommentje:
Nulla km-es sosem volt még sehol biztosítása, gyakorlatilag a jogsi megszerzése óta nem vezetett.. Lehet ezért?
2023. aug. 7. 20:24
 9/23 anonim ***** válasza:
Mert gondolod a biztosítónál számon tartján melyik állampolgár melyik nap hány km-t vezet?
2023. aug. 7. 20:26
 10/23 anonim ***** válasza:

Nem akarok megszólni senkit. De ha ez nem férne bele, akkor nem lenne autóm, mert reálisan nem tudom fenntartani. Ha jön valami váratlan nagyobb összegű meghibásodás, akkor mi van?!

Nekem két autóm van. Az egyikre 35-öt, a másikra 50-et fizetek. Nem tartom vészesen soknak.

Gondolom még fiatalok vagytok, Budapesten. Ott sajnos ennyi, nem tudsz ellene tenni.

2023. aug. 7. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!