Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akik azt állítják,hogy 2-3...

Akik azt állítják,hogy 2-3 hét alatt fel tudtak sikeresen készülni a B kategóriás jogosítvány elméleti részéből,ők hogy tudtak ilyen gyorsan haladni az anyaggal? Vagy ez a 2-3 hét ez csak a tantermi képzés esetén igaz?

Figyelt kérdés
Én az e-Titán rendszerben kezdtem el a B kategóriás jogsi elméleti részét július 14-én, és most végeztem az első modullal. Szóval nekem már csak egy modul megtanulása tovább tartott mint 2-3 hét. Ezek szerint én nagyon lassan haladok az anyaggal? Mert én meg úgy érzem,hogy amikor csak tudok,akkor haladok vele,de ennél sokkal gyorsabban nem tudnám megtanulni a modulokat úgy,hogy meg is értsem a tanultakat. Azt hozzá kell tenni,hogy nem tudtam minden nap foglalkozni vele,de azért heti 3-4 alkalommal elég sok időt töltök az e-Titán rendszerben.
2023. aug. 7. 10:15
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat,rosszul fogalmaztam. Nem az első modullal végeztem több mint 2-3 hét alatt,hanem az első fejezettel. Tehát a közlekedési alapismereteket csináltam meg eddig.
2023. aug. 7. 10:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne probald bemagolni az egeszet, eleg, ha megerted, majd meglatod, nagyon logikus az egesz, emlekezni fogsz sokmindenre. Amivel sok idot erdemes tolteni, az a probateszt a vegen, azt erdemes ismetelgetni vegtelensegig es figyelni mit rontasz el, azt atnezni alaposan. Foglalkozz vele minden nap.
2023. aug. 7. 10:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Amugy minek ez a nagy sietseg? Mindenki mas tempoban tanul, van, akinek fel-egy ev a teljes folyamat gyakorlati orakkal. Igen, van, aki megcsinalja az egeszet egy honap alatt, de ha lassan tanulo tipus vagy, feleslegesen stresszeled magad ha sietsz.
2023. aug. 7. 10:38
 4/14 Koaxk Ábel ***** válasza:

Boomer vagyok nem ismerem ez az e-Titán rendszert, de nem vagyunk egyformák.

Van aki olyan, hogy rástresszel is betűről betűre tudni akar mindenre is válaszolni.

Van a belexarom típus, aki elég ha szerencsefaktor jó lapot ad ki neki, és pont azt tudja amit átnézett.

És vannak a totál hazárdjátékosok is akiknek esetleg ehhez még szivacs agyuk is van, és képesek egyik napról a másikra komplett tananyagokat megtanulni, rövid időre.

Hál istennek a KRESZ egy elég logikusan felépített szabályrendszer, ha a logikát megérted, akkor nagy baj nem érhet.

2023. aug. 7. 11:06
 5/14 anonim ***** válasza:

" Akik azt állítják,hogy 2-3 hét alatt fel tudtak sikeresen készülni a B kategóriás jogosítvány elméleti részéből ..."

Állítsd te is azt.

2023. aug. 7. 13:19
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy 2-3 hét alatt jutottál el eddig, hanem, hogy mennyi és milyen minőségű időt fordítottál rá nettóban.
2023. aug. 7. 13:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Én régebben vizsgáztam. Nekem mindösszesen 4 tanórám (4×45 perc) volt a felkészülés, ahol még csak nem is jegyzeteltem. Jó fej oktató volt, érthetően, lényegre törően magyarázott, de viccesen is ugyanakkor. Mindenkinek elsőre sikerült a csoportból.
2023. aug. 7. 14:08
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
80%-a logika, a többit kell csak ténylegesen megtanulni. Ilyen pótkocsis és hasonló dolgokat. A közlekedési szituációknál csak logika kell. Én anno gyorsan megtanultam, sokszor végig nyomtam a próbavizsgákat. Hidd el, sokan képesek rá, egyetemen pl. ennél nagyságrendekkel több és bonyolultabb dolgot kell megtanulni rövid idő alatt, mégis sokan megtanulják.
2023. aug. 7. 14:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Kérdező! A modulok nem egyforma hosszúak, tavaly vizsgáztam, és ha jól emlékszem az első elég hosszú, viszont a többi már rövidebb. De amúgy mindenki másként tanul, és az, hogy te most 3 hét alatt végeztél az egy dolog, de ezen belül hány óránál jársz? Mert az se mindegy, hogy mennyit ülsz a gép előtt egy nap, de sokat nem is javasol a program se.
2023. aug. 7. 15:21
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem még nem volt e-titán, csak egy 300 oldalas KRESZ könyv. Meg volt kb. 4 alkalom tantermi oktatás.

Igazából el kell olvasni sokszor figyelmesen az egészet.

Nagy része teljesen logikus.

A tesztekkel tölts sok időt.

Bemagolni csak azt a pár sebességkorlátot, és alap tilalmat kell.

2023. aug. 7. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!