Ezt abszolút embere válogatja. Teljesen egyéni, hogy kinek mennyi gyakorlás kell ahhoz, hogy belejöjjön.
Hogy érted, hogy 5 útvonal még hátra van? Ugye nem akarja veled bemagoltatni az útvonalakat? Az a lehető legrosszabb... én emiatt váltottam oktatót anno.
2023. ápr. 10. 12:18
2/6 anonim válasza:
Valahol 30-50 óra között lehet összesen. Ha jól emlékszek nekem 36 óra volt. Az éjszakai vezetést nyáron csináltam délben.
Bár ez talán függhet a várostól is. Budapest elég nagy elég sok helyzettel. Debrecen is hasonló méretű város, csak a belvárosi része sokkal kisebb, tehát a bonyolult csomópontokból is kevesebb van, egy kis városban meg még kevesebb.
2023. ápr. 10. 12:20
3/6 anonim válasza:
#2 A maximális óraszám nincs megszabva. A 29+1 vizsgaóra, az a minimum.
2023. ápr. 10. 13:39
4/6 anonim válasza:
Senki nem beszélt sem a maximális sem a minimum óraszámról, csak az átlagokról. A busz jogosítványnál is 30 óra van előírva különböző körülmények között, 2 óra után mentem vizsgázni, de hivatalosan mind a 30-on részt vettem. Annyi óra után vizsgázol, amennyi után az oktató el mer engedni. Ez B-nél természetesen több óra, mert ott mindent szokni kell.
2023. ápr. 10. 15:14
5/6 anonim válasza:
Az csak a te képességeidtől függ, hogy neked mennyi kell. A lényegét leírták már előttem, 29+1 óra a kötelező, azon felül meg amennyit még szükségesnek gondolsz. Valaki 35 óra után is levizsgázik, valakinek meg 80 kell. Ez ilyen.
2023. ápr. 10. 15:14
6/6 A kérdező kommentje:
Az oktatóm szerint jól vezetek. Azt mondta, hogy a diákjai 10-20 órával később vezetnek úgy, mint most én, azaz jónak számítok. Csak nem tudom eldönteni, hogy most az oktató ennyire rossz, vagy tényleg ennyi óra kell mostmár átlagosan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!