Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Manapság átlagosan hány órát...

Manapság átlagosan hány órát kell vezetni a B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez?

Figyelt kérdés

Én már a 32. óránál járok, de még mindig hátra van 5 útvonal, 1 éjszakai vezetés meg egy próbavizsga.

Más oktatónál is ennyi órát kell venni?

2023. ápr. 10. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt abszolút embere válogatja. Teljesen egyéni, hogy kinek mennyi gyakorlás kell ahhoz, hogy belejöjjön.

Hogy érted, hogy 5 útvonal még hátra van? Ugye nem akarja veled bemagoltatni az útvonalakat? Az a lehető legrosszabb... én emiatt váltottam oktatót anno.

2023. ápr. 10. 12:18
 2/6 anonim válasza:
100%

Valahol 30-50 óra között lehet összesen. Ha jól emlékszek nekem 36 óra volt. Az éjszakai vezetést nyáron csináltam délben.

Bár ez talán függhet a várostól is. Budapest elég nagy elég sok helyzettel. Debrecen is hasonló méretű város, csak a belvárosi része sokkal kisebb, tehát a bonyolult csomópontokból is kevesebb van, egy kis városban meg még kevesebb.

2023. ápr. 10. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 A maximális óraszám nincs megszabva. A 29+1 vizsgaóra, az a minimum.
2023. ápr. 10. 13:39
 4/6 anonim válasza:
78%
Senki nem beszélt sem a maximális sem a minimum óraszámról, csak az átlagokról. A busz jogosítványnál is 30 óra van előírva különböző körülmények között, 2 óra után mentem vizsgázni, de hivatalosan mind a 30-on részt vettem. Annyi óra után vizsgázol, amennyi után az oktató el mer engedni. Ez B-nél természetesen több óra, mert ott mindent szokni kell.
2023. ápr. 10. 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az csak a te képességeidtől függ, hogy neked mennyi kell. A lényegét leírták már előttem, 29+1 óra a kötelező, azon felül meg amennyit még szükségesnek gondolsz. Valaki 35 óra után is levizsgázik, valakinek meg 80 kell. Ez ilyen.
2023. ápr. 10. 15:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Az oktatóm szerint jól vezetek. Azt mondta, hogy a diákjai 10-20 órával később vezetnek úgy, mint most én, azaz jónak számítok. Csak nem tudom eldönteni, hogy most az oktató ennyire rossz, vagy tényleg ennyi óra kell mostmár átlagosan.
2023. ápr. 10. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!