B kategóriás jogosítvány szerzés 100. óránál. Mit tehetek?
Sziasztok!
40 éves vagyok, egy vidéki nagyvárosban igyekszem B kategóriás jogosítványt szerezni.
Lassan a 100. óránál járok, de az oktatóm azt mondja nem állok még készen, ne menjek vizsgázni, úgyis megbukok. Elég ideges típus és maximalista. Én azt érzem, hogy nem megy rosszul és elfogadom amit mond, de nem látom a végét.
Ez elég nagy terhet rak rám, mert egyrészt pénzben, másrészt időben is megterhelő.
Én is pénzlehúzásra gyanakodtam, de most már 8500 egy óra az újonnan érkezetteknek, de én még 7000-es óradíjjal ketyegek, embere meg van rengeteg.
Az a baj, hogy néha nagyon rendes, néha pedig harap, én pedig mivel elég konfliktuskerülő vagyok, örülök, ha jó kedve van.
Ennek több oka lehet. Egyrészt 40 évesen az ember tényleg nehezebben tanul, a 30 óra, ami 18-20 évesen még reális, ennyi idősen már nem. (37 évesen lett meg a jogsim 100 óra után, tudom, miről beszélek. :))
Viszont felnőtt ember vagy, ne hagyd magad hülyének nézni. Ha azt mondod, szeretnél vizsgára menni, neki kötelessége beírni. Lehet, hogy első alkalommal megbuksz, de akkor tudni fogod, hogy pontosan mi a probléma, mire kell jobban odafigyelni, és másodikra már remélhetőleg sikerülni fog.
Nem vagyunk ott, nem látjuk, mit művelsz, de szerintem simán benne van a pakliban, hogy csak még (akár 100) órával (óra árával) le akar húzni.
Próbáld meg a vizsgát, max. megbuksz.
Kedves kérdező!
Azonnal válts oktatót!
Én 40 órát fizettem be,de már jelzett az oktatóm,hogy 60 óránál van sikeres vizsga.
Én is váltásra készülök éppen.
Szerinte jól vezetek, és vizsgaképes leszek hamarosan,de akkor mire alapozva fizessek én 60 órát?
Vicc az egész..
Ne hagyd magad hülyének nézni! Legyél eréjes,vagy milliós tétel lesz a jogosítvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!