Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akik azt állítják,hogy 2-3...

Akik azt állítják,hogy 2-3 hét alatt fel tudtak sikeresen készülni a B kategóriás jogosítvány elméleti részéből,ők hogy tudtak ilyen gyorsan haladni az anyaggal? Vagy ez a 2-3 hét ez csak a tantermi képzés esetén igaz?

Figyelt kérdés
Én az e-Titán rendszerben kezdtem el a B kategóriás jogsi elméleti részét július 14-én, és most végeztem az első modullal. Szóval nekem már csak egy modul megtanulása tovább tartott mint 2-3 hét. Ezek szerint én nagyon lassan haladok az anyaggal? Mert én meg úgy érzem,hogy amikor csak tudok,akkor haladok vele,de ennél sokkal gyorsabban nem tudnám megtanulni a modulokat úgy,hogy meg is értsem a tanultakat. Azt hozzá kell tenni,hogy nem tudtam minden nap foglalkozni vele,de azért heti 3-4 alkalommal elég sok időt töltök az e-Titán rendszerben.
2023. aug. 7. 10:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#8 "Hidd el, sokan képesek rá, egyetemen pl. ennél nagyságrendekkel több és bonyolultabb dolgot kell megtanulni rövid idő alatt, mégis sokan megtanulják."

Az a poén hogy én diplomás vagyok,mégis ilyen tempóban haladok eddig. :D

#9 "De amúgy mindenki másként tanul, és az, hogy te most 3 hét alatt végeztél az egy dolog, de ezen belül hány óránál jársz?"

Most tartok 13 óránál.

2023. aug. 7. 16:10
 12/14 anonim ***** válasza:
3 hét alatt 13 óra? Az napi alig fél óra... Mégis mit vártál? :) Ilyen tempóban valami büfészakos vizsgára lehet felkészülni
2023. aug. 8. 06:45
 13/14 A kérdező kommentje:
#12 Végül is jogos! :) Most már jobban nekiültem a tanulásnak,több időt fordítok rá egy nap.
2023. aug. 8. 08:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Én 5 nap alatt felkészültem az etitán segitsegével és 73 pontos kresz vizsgát tettem le
2023. aug. 10. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!