Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Esőszenzor beépítés?

Esőszenzor beépítés?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy szeretnék esőszenzort az autómba, jelenleg nincs. Szerintetek nagyon drága lenne a beépítés/alkatrészek? Ha valaki csináltatott mostanában tudna kb árat mondani? Ezzel autószerelőt vagy elektomossági szerelőt kellene felkeresni? Citroën C4-ről lenne szó. Köszönöm, ha elolvastad és válaszolsz!😊

2023. aug. 6. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Milyen évjárat?

Ha gyárilag is lehetett bele kérni akkor meg lehet oldani, de nem lesz olcsó.

2023. aug. 6. 15:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt az autót nem ismerem, de ha létezett olyan változat amibe benne volt gyárilag akkor elvileg megoldható. Legjobb megoldás ha bontóba keresel olyat amiben van és az egész szettet kiszedeted belőle mindennel ami ahhoz tartozik és beépíted a tiédbe és akkor elvileg működnie kell.
2023. aug. 6. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Már ott tartunk hogy egy kart nehéz megmozditani amikor szükség van rá...
2023. aug. 6. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Fel kell keresni egy ilyenekre szakosodott műhelyt a környékeden és elmondják majd, hogy mi kell hozzá
2023. aug. 6. 22:35
 5/7 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek!

2006os evjarat

2023. aug. 6. 23:56
 6/7 Koaxk Ábel ***** válasza:

Az esőszenzor szerintem egy totál hülyeség, nekem már sok autómban volt, és van is, és sosem akkor töröl amikor kéne, hiába állítod, szabályozod.

Lehet én vagyok öreg balfax, de szeretem azt, hogy tudok fokozatokat állítani az ablaktörlőn, amin egy esőszenzoros autónál csak részlegesen lehet.

Szóval erre még költeni, szerintem pénzkidobás, de te tudod!

2023. aug. 8. 06:40
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 nekem is van a 7es Golfomban és imádom. Amióta megvan az autó (4 év) azóta egyszer nem vettem ki automatából az ablaktörlőt.
2023. aug. 8. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!