Megvennétek az alábbi Ford C MAx autót?
Mi a véleményetek róla? Illetve egyáltalán ti vásárolnátok autót az alábbi tulajdonostól (aki roma)? :S
Nem. 8 tulajdonosa volt és az óráját 350e km-ről visszatekerték 200 ezerre, azaz legalább 530 ezer km van benne (leutóbbi km bejegyzés 380 ezernél van tavaly év végén). A tényleges futása 550 ezer fölött lehet, akkor, ha csak egyszer tekerték. :D
Sem az első sem a hátsó lökhárító nem illeszkedik normálisan az autóra, ez utalhat arra hogy körbe volt törve, ami 1-1 ráfutás esetén még nem feltétlen baj, de egy rétegvastagságmérővel ha aláfekszel meg lehet mondani hogy meddig gyűrődött a kaszni. Elég hülye helyen van fényképezve, de talán még nem is színazonos több elem az autón.
És feltűnően olcsó. Ezekből az 1.6 dízel, 1.6 benzin normális állapotban 1,2-1,6m között megy, nagyobb motorral pedig 1,5-1,8m között.
Én még arra sem pazarolnám az időt hogy felhívjam, nem hogy megnézzem. Pláne nem megvegyem.
Röviden, red flag.
Ezen felnevettem, hogy lehet ezt így, de komolyan és ki az aki így megveszi? :DDDDD
Onnantól kezdve, hogy roma az eladó már meg sem nyitottam a linket!
Tényleg a leghasznosabb válasz az #1-esé "Soha".
Nem túl terjengős, de minden benne van, amit tudnod kell a romákról, pláne a roma autó dílerekről!
Egy romának még azt sem hiszem el amit kérdez!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!