Handrást a kirohanásai ellenére is sokan szeretik?
Én sosem csíptem a személyiségét, stílusát, nem szimpatikus, a kirohanásától eltekintve sem.
Viszont villanyautózás téren hasznos videókat csinál, azok segítettek megválaszolni bennem pár kérdést.
A tartalmait jónak találom.
Alapvetöen van egy nagyon fura egyénisége, lehet szeretni, vagy utálni.
Viszont a videoinak a tartalma az videorol-videora jobb és jobb.
A fő téma, amiben videózik (elektromos autók és egyebek, napelemek, zöldenergia) sokakat érdekel és kevesen csinálnak magyar nyelvterületen hasonlóan jó videókat.
Akik emiatt nézik, azok elfelejtik neki azt a malőrt.
A kirohanása durva volt és igazságtalan. Legalábbis amit a fűkasza, vagy motoros láncfűrész vagy mi miatt csinált. Nem volt szép tőle.
Abban viszont igaza volt, hogy már régóta szokták támadni szemetebb emberek csak úgy, mert nem tetszik nekik a képe. De ezt sajnos el kell viselni, aki videósnak áll, de még a szomszédoktól is, ha gúnyolódnak, stb., mert nem lehet csak úgy megbüntetni másokat. Szerintem sok nézője emiatt mellé állt és megmaradt.
én randiztam vele többször, egy teljesen normális jó fej férfi, egyáltalán nincs elszállva magától, teljesen korrekt, úriember
jól is néz ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!