Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha valaki élete során vezet...

Ha valaki élete során vezet egy jó állapotban lévő BMW-t utána képtelen átülni egy japán kisautóba?

Figyelt kérdés
Megszokja a megjelenést, az erőt, a kényelmet, a presztízst, stb.
2023. júl. 29. 19:24
 81/96 A kérdező kommentje:
A jelenlegi ára is több mint 10 millió forint, de ne foglalkozz vele. Erőlködj, csak nehogy magad alá piszkíts még cserélni kell a huzatot a swiftben.
2023. aug. 1. 19:13
 82/96 anonim ***** válasza:
100%
Jár a gyerek ujja ezerrel, de SENKI nem látta azt a kocsit, és nem is fogja, feldobhatod neki hogy mutassa meg.. nem létezik. :D :D
2023. aug. 1. 19:21
 83/96 veterán vas ***** válasza:
100%

Hááát mondjuk elég rossz az előbbi példa, mert ha valaki 40 évvel ezelőtt vett autót 40 milláért...... na azon azért el lehetne gondolkodni.

Persze nem tesszük mert csak értelmetlen módon dobálóztok a számokkal, mint 8-10 éves kiscsákók az autóskártyákról lelesett számokkal.

Föl kellene végre nőni. 😜

2023. aug. 1. 19:28
 84/96 A kérdező kommentje:

Senki nem látta csak már több tíz ezren az utakon az elmúlt években.

A 40 millió és 40 év az pont a te pajtásod volt a BKV-ról vagy a biciklis klubból :)

2023. aug. 1. 19:34
 85/96 anonim ***** válasza:
100%
Nekem közben megírta a kérdező privátban, hogy egy 25 éves 1-es BMW-je van, amire már a gatyáját ráköltötte, de megint beszart és most hitelt kell felvennie a javításra, hogy egyáltalán a gyárba el tudjon menni vele dolgozni, de egész életében BMW-t akart és akkor sem adja fel az álmait, ha így 60 éves korára sikerült összegyűjteni a 350 ezer forintot a vételárra, de a folyamatos problémák és a nevetségesen kocsi teljesítmény, nem létezi komfort, nagyon elveszi a kedvét, ezért ezekkel a kérdésekkel próbál kompenzálni. Én igazából sajnálom szegényt, gondoltam rá, hogy küldök neki egy flakon olajat, azt egy pár hétig tudná bele töltögetni, nagy segítség lenne neki.
2023. aug. 1. 19:48
 86/96 anonim ***** válasza:
100%
#85 ez kb telitalálat, de az az egy flakon olaj egy hétig se elég neki.. mondjuk lehet a kerék alá öntené hátha úgy elkapar a szarja. :D
2023. aug. 1. 19:59
 87/96 anonim ***** válasza:
100%
Látszik, hogy egy tipikus huszon éves csicska gyerek, akinek ennyi öröme van az életben, hogy zöldnél elrúgja a 316i-nek. Kenyér meg nincs otthon. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2023. aug. 1. 20:03
 88/96 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell neki zöld se hozzá ezeknek, amikor megbaxkodtam a 750es bömbikét aki még leszorítani is megpróbált, utána inkább átment kettő darab telipiroson, ahol én épp megálltam addigra mikorra ő odaért. :D
2023. aug. 1. 20:22
 89/96 A kérdező kommentje:

Ez ugyanabban a lázálmádoban történt mint a privátüzenetes téma amit több kérdés alá is spamelsz? Jajj szegénykém, hát veszek neked karácsonyra BMW logókat a suzukidra, hogy megnyugodj, de akár a biciklidre is rátűzheted vagy a kis kabátocskádra mikor fázol a hidegben a buszmegállóba sétálva.

2023. aug. 1. 20:31
 90/96 veterán vas ***** válasza:
100%

Kérdező!

Mit takarhat nálad ez a folyamatos suzuki fölemlegetés?

Ez valami fétis, vagy talán eltitkolt vágyálom egy huszonéves, ezres, esztergomi rozsdaboglya iránt?

Ha igen, akkor fordulj pszichomókushoz, mert ezt kezeleteni kell!

2023. aug. 2. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!