Ha valaki élete során vezet egy jó állapotban lévő BMW-t utána képtelen átülni egy japán kisautóba?
Figyelt kérdés
Megszokja a megjelenést, az erőt, a kényelmet, a presztízst, stb.2023. júl. 29. 19:24
31/96 veterán vas válasza:
...és még sokan megkérdőjelezik a BMW tulajdonosokkal kapcsolatos előítéleteket? 😜
32/96 A kérdező kommentje:
Arra gondolsz, hogy irigyek a kis japán autókból és emiatt komplexusosok lesznek? És aztán magyarázzák a bizonyítványukat, hogy igazából nem is jó?
2023. júl. 30. 16:31
33/96 anonim válasza:
Szerintem arra gondol, hogy irigyek a kis müllwágenből és emiatt komplexusosok lesznek! És aztán magyarázzák a bizonyítványukat kéretlenül mindenhol, hogy igazából mennyire jó. :D :D
34/96 anonim válasza:
35/96 A kérdező kommentje:
Igen, az ottani komment szekció is jól bemutatja a suzuki swiftes irigykedőket..
2023. júl. 30. 17:43
36/96 anonim válasza:
BMW-sként mondom hogy rohadt gáz amit csinálsz és az ilyen faxfejek miatt olyan a sztereotípiánk amilyen. Fejezd már be ezt a szánalmas vergődést és menj recskázni a kocsidba
37/96 A kérdező kommentje:
Ma is megelőztem pár japán autócsodát :D De a kedvencem pár napja volt mikor éppen a rádiót állígattam országúton és így csak ilyen 80-90-el mentem majd megelőzőtt egy alfás , na utána megmutattam neki ki alatt van az igazi gép
2023. júl. 30. 18:17
38/96 anonim válasza:
"a suzuki swiftes irigykedőket"
Na persze.
Tavaly vettem 0 Km-es Swiftet ) GLX, CVT váltó + pár extra) 9 milláért. Ha nagyon irigykednék a bömösre akkor megengedhettem volna magamnak, de még csak fel sem merült a gondolat. Mint ahogy az ezt megelőző 4 alkalommal sem, amikor új autót vettem.
39/96 anonim válasza:
"És aztán magyarázzák a bizonyítványukat, hogy igazából nem is jó?"
Nem ők nyitnak kérdést a kocsijukról hanem te.
40/96 nemaRendőrség válasza:
"Állítgattam a rádiót"
2023ban xddddddddddddd
Mi van, nincs pénz carplayre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!