Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha valaki élete során vezet...

Ha valaki élete során vezet egy jó állapotban lévő BMW-t utána képtelen átülni egy japán kisautóba?

Figyelt kérdés
Megszokja a megjelenést, az erőt, a kényelmet, a presztízst, stb.
2023. júl. 29. 19:24
 41/96 anonim ***** válasza:
4%

"éppen a rádiót állígattam országúton és így csak ilyen 80-90-el "

90-nél valóban a rádióval kell baszakodni, nem az utat nézni. Arról már nem is beszélek hogy 2023-ban rádiót kell állítgatni... :-D

2023. júl. 30. 18:57
 42/96 A kérdező kommentje:

Az se normális aki 9 milliót ad egy Suzukira :DD Az meg még csúnyább tény, hogy egy 10 éves bömös is kényelmesebb, gyorsabb, jobb megjelenésű és NEM SUZUKI :DDDD

Konkrétan semmiben nem nyer a Suzuki csak abban, hogy frisebb évjárat, ennyi, minden másban veszít.

2023. júl. 30. 18:58
 43/96 A kérdező kommentje:
Ti nem szoktatok rádiót hallgatni a suzukiba?
2023. júl. 30. 19:01
 44/96 veterán vas ***** válasza:
80%

Kérdező!

Érdekes, hogy rajtad kívül mindenki elsőre értette, hogy mire gondolok.😛

2023. júl. 30. 19:39
 45/96 anonim ***** válasza:
5%

"Az se normális aki 9 milliót ad egy Suzukira "

Szerintem meg az nem normális aki egy forintot is kiad egy használt bömbölőre.

De te tudod mire adsz pénzt, a te dolgod. Én most ennyit kiadtam, aztán évekig nem költök rá csak olajat meg ablakmosó folyadékot veszek bele. Nekem így praktikus. A Splash-em 8 év alatt egyszer volt szervizbe, akkor is csak fékbetéteket cseréltek. Még a klímát sem kellett után tölteni.

"hogy egy 10 éves bömös is kényelmesebb, gyorsabb, jobb megjelenésű és NEM SUZUKI "

Az tény, hogy nem Suzuki.

Nyilván gyorsabb is - de kit érdekel, mikor csak Budapesten használom, és a fedélzeti műszer szerint az átlagsebességem 35 Km/óra. Erre a célra tökéletes.

A kényelem szubjektív érzet. Nekem kényelmes a Swift. Nem napokat töltök benne, hanem 20 - 40 perceket.

A jobb megjelenés megint csak ízlés kérdése. A megjelenés az utolsó szempont ami alapján kocsit választok. Én benne ülök, nem látom hogy néz ki. Az meg nem érdekel másnak tetszik-e.

Nekem a kocsi használati tárgy, nem fétis. Használom, és nem a kocsimmal akarom kifejezni magam,. nem azt hiszem hogy attól vagyok valaki, mert egy bömösben ülök.

2023. júl. 30. 19:44
 46/96 anonim ***** válasza:
79%

"Ti nem szoktatok rádiót hallgatni a suzukiba?"

Ritkán. Nem nagyon van élvezhető rádióadás. Mp3-at szoktam hallgatni. De ha rádiózók azt nem kell állítgatni ( pláne nem 90-nél).

2023. júl. 30. 19:45
 47/96 nemaRendőrség ***** válasza:
0%

Ebben azért megvédem a kérdezőt. Az adaptív tempomat és sávelhagyás figyelmeztető korában pont hogy 90nel lehet babrálni a rádiót. Ott nem nagyon éri meglepetés az ember.

Mert gondolom ilyenek vannak a kocsidban?

2023. júl. 30. 19:51
 48/96 veterán vas ***** válasza:
100%

A vágyot prémium német autó, amibe csavargatni kell a csatornaállítót?😂

Gondolom van benne szép zöld "varázsszem" is mint a nagyi régi TERTA rádiójában.

2023. júl. 30. 19:53
 49/96 A kérdező kommentje:

"A kényelem szubjektív érzet. Nekem kényelmes a Swift. Nem napokat töltök benne, hanem 20 - 40 perceket.

A jobb megjelenés megint csak ízlés kérdése.

"

Nem szubjektív a kényelem, ebben az esetben objektív. A prémium autóban kényelmesebb mint a te kisautódban.

A megjelenés meg, hogy ízlés kérdése ne vicceljünk már.. nincs olyan épeszű ember aki szerint megjelenésben jobb egy suzuki swift mint egy pár éves BMW..

2023. júl. 30. 19:57
 50/96 anonim ***** válasza:
66%

[link]

Ez így van!

2023. júl. 30. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!