Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2002-es évjáratú autó hogy...

2002-es évjáratú autó hogy lehet, hogy csak Euro II-es minősítést kapott?

Figyelt kérdés

Kinéztem magamnak egy használtautót, amit megvennék. Rákerestem gépjármű lekérdezéssel a magyarország.hu-n és azon lepődtem meg, hogy Euro II-es.

Pedig a típus adatai alapján is ezzel a motorral Euro III-as, 171g/km Co2 kibocsátással.

2023. júl. 29. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Így van.
2023. júl. 29. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
leírtad: más motorral is készült. De nem sokat számít már a te szempontodból.
2023. júl. 29. 19:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Mindegyik motorral készült Euro 3-as. Ráadásul ami az enyémben van, az már az újabb ok motor.
2023. júl. 29. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Jellemző adminisztrációs hiba, egy időben talán a zöld kártya miatt (könnyebb teljesíteni) vagy simán tévedésből gyakran voltak ilyen elírások. Mivel akár így, akár úgy ki vagy tiltva szmogriadó idején, fölösleges foglalkozni vele, amúgy importőr tudna igazolást adni és úgy új forgalmival megoldható lenne a dolog, de abszolút semmi jelentősége. Nézd úgy, hogy könnyebben átmegy műszakin, mert kevésbé szigorú szabályok szerint ellenőrzik.
2023. júl. 30. 15:20
 5/6 A kérdező kommentje:

Át lehet íratni Euró 3-ra?

Nem most importálták, még a régi magyar zászlós rendszám van rajta, Magyarországon van forgalomban már 20 éve

Egyébként egy Volvo S80 2.4D

2023. júl. 30. 15:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan kérdezem, mit szeretnél nyerni ezzel? Ha belföldön akarod használni, akkor leírtam, hogy csak veszíthetsz rajta (kezdve azzal, hogy kidobsz egy csomó pénzt és időt a pontosítás igazolására és bejegyzésére).
2023. júl. 30. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!