Mi okozhatja? Volt a motorom felújításon. És ahogy gázt huzok olyan 5 ezer körül megáll, ha húzom tovább 5mpig akkor elkapja és hirtele ugrik
Hirtelen ugrik és utána megint megáll, tovább csak egszer húztam mert járat9ós, de utána is ugrik hirtelen 5 mp utan.
A gépet egyik ismerős csinálta van egy robogó szervize
Nem minden férfi olyan elbaszott hogy nem képes házimunkára, főzni , mosnk takarítani,ahogy minden nő sem olyan, hogy nem ért semmihez, csak baszni meg főzni.
Akik iyeneket írnak 99% nőt sem látott meztelenül, csak számítógépen 😉🙂😂
Természetesen nem 130-140 a cél, írtam korábban kap kisebb lanckereket előre, ahol a vége olyan 80 körül lesz.
Megmondom őszintén olyan motort akartam, amivel tudok kimenni terepre és nem kell futoval vinni.
Komolyan nem akarok motorzni csak szórakozni. Ennyi használat mellet szerintem a hengerszett bőven 5 évet kibír nálam. Igazából a tuningal együtt még mindig nem járok ott árban, mintha veszek egy KTM -et.
Nagymotoros jogsira nincs időm sajnos és azonnal akartam az erős gépet (20-25 le), ekkora teljesítmény terpre szerintem bőven elég. Tudom hogy mi lett kicsrelve, felújítva. És néha néha ha feugrok a baratmmal kékesre, akkor sem kell félni hogy ha nagymotorral vagyok és elkapnak jogsi nélkül.
Szóval igen, azért lett a drága megoldás, mert azonnal kellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!