Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi okozhatja? Volt a motorom...

Mi okozhatja? Volt a motorom felújításon. És ahogy gázt huzok olyan 5 ezer körül megáll, ha húzom tovább 5mpig akkor elkapja és hirtele ugrik

Figyelt kérdés

Hirtelen ugrik és utána megint megáll, tovább csak egszer húztam mert járat9ós, de utána is ugrik hirtelen 5 mp utan.

A gépet egyik ismerős csinálta van egy robogó szervize

2023. júl. 29. 07:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem minden férfi olyan elbaszott hogy nem képes házimunkára, főzni , mosnk takarítani,ahogy minden nő sem olyan, hogy nem ért semmihez, csak baszni meg főzni.

Akik iyeneket írnak 99% nőt sem látott meztelenül, csak számítógépen 😉🙂😂

2023. júl. 29. 19:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Te már csak tudod, mivel mindennap együtt lógunk! Ha ennyire f@sza csávó lennél akkor nem mással kevertetnéd a benzint. Egyébként ha szeretnél személyesen találkozni akkor szerettel várlak Debrecenben és akkor mindent elmondok neked a nőkről meg a motorokról. De ha gondolunk boxolhatunk is, ha már te tudsz....
2023. júl. 29. 19:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Küld el a Facebook profilod privatban kisöccse🙂 meglássuk milyen bátor legeny vagy nemsokára be is jelollek
2023. júl. 29. 20:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Keményen megy a szajkarate de profilt nem küldesz csak Debrecen Debrecen🙂
2023. júl. 29. 20:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező! Elárulnád,hogy mi értelme egy 50-es motorra ennyit rákölteni? Oké,hogy most 100 fölött megy, de csak szétpörgi magát, nem lesz tartós. Nekem is van egy SX50-es Apriliám, de hamar rájöttem,hogy ez nemannyira alkalmas hosszabb túrákra, így inkább levizsgáztam nagymotorra.
2023. júl. 29. 20:55
 16/16 A kérdező kommentje:

Természetesen nem 130-140 a cél, írtam korábban kap kisebb lanckereket előre, ahol a vége olyan 80 körül lesz.

Megmondom őszintén olyan motort akartam, amivel tudok kimenni terepre és nem kell futoval vinni.

Komolyan nem akarok motorzni csak szórakozni. Ennyi használat mellet szerintem a hengerszett bőven 5 évet kibír nálam. Igazából a tuningal együtt még mindig nem járok ott árban, mintha veszek egy KTM -et.

Nagymotoros jogsira nincs időm sajnos és azonnal akartam az erős gépet (20-25 le), ekkora teljesítmény terpre szerintem bőven elég. Tudom hogy mi lett kicsrelve, felújítva. És néha néha ha feugrok a baratmmal kékesre, akkor sem kell félni hogy ha nagymotorral vagyok és elkapnak jogsi nélkül.

Szóval igen, azért lett a drága megoldás, mert azonnal kellett

2023. júl. 29. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!