Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi okozhatja? Volt a motorom...

Mi okozhatja? Volt a motorom felújításon. És ahogy gázt huzok olyan 5 ezer körül megáll, ha húzom tovább 5mpig akkor elkapja és hirtele ugrik

Figyelt kérdés

Hirtelen ugrik és utána megint megáll, tovább csak egszer húztam mert járat9ós, de utána is ugrik hirtelen 5 mp utan.

A gépet egyik ismerős csinálta van egy robogó szervize

2023. júl. 29. 07:30
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
50ccm am6
2023. júl. 29. 07:30
 2/16 anonim ***** válasza:

"A gépet egyik ismerős csinálta "

Jól átvert ennyi. Gondolom tudta rólad, hogy korlátozott a hozzáértésed a motorokhoz és ezt kihasználta. Számlát se adott neked ez az ismerős valószínűleg, onnantól kezdve az ismerősödre vagy utalva, ha nem segít neked a rosszul elvégzett munka garanciális ingyenes javításában. Azt felejtsd el, hogy számla nélkül a fogyasztóvédelem bármit is segítene majd neked, ha az ismerősöd további pénzt kér az ő általa rosszul elvégzett javítás miatt megjelenő hibák elhárításáért.

2023. júl. 29. 07:48
 3/16 anonim ***** válasza:
Áténe nézni a porlasztót, meg a gázbowdent. Lehet csak egy alapos takarítás kell az előbbinek, mert hála a mostani 95-ös benzinnek, nekem már 1 hónap állás után is pucolni kellet, mert alig akart elindulni.
2023. júl. 29. 08:05
 4/16 anonim ***** válasza:
A jó kis olcsósított felújítás.
2023. júl. 29. 09:56
 5/16 A kérdező kommentje:

Asszonnyal kevertettem a benzint, félre értette hogy kell keverni a benzint és 1:12,5 lett az 1:40 helyett. Valamint a 95ösből kevert nem a 100asból 😁

Már megy szépen, akinek eddig jut el az értelmi szintje h szidni meg kötekedni tud csak, annak gratulálok!

Egyébként nem vagyok hozzá nem értő, de jobb szakemberre bízni, amit egyébként én is csináltam már nem egyszer(helyes préssáv miatt), de ez nem egy 60ezer Ft -os olcsó henger volt, hanem 268e Ft-os athena szett. 😁

3# minden új, komplett hengerszett erősített hajtókar, carbon membrán, erősített kuplung, új lánc lánckerék, új karburátor stb stb...

Működik fainul, a vége 130-140 volt, csak sajna nem korlátozás mentes a gyújtás, de jobb is így még osszekopik. Meg kapott kisebb lanckereket előre, nekem nem q vége a leglényegesebb.

2023. júl. 29. 12:28
 6/16 A kérdező kommentje:
Ja és bocsika csak ötleteket vártam ☹️
2023. júl. 29. 13:08
 7/16 anonim ***** válasza:
Te most komolyan az asszonyal keverteted a benzint?? Ő se mondja neked, hogy csinálj már egy adag töltött káposztát.
2023. júl. 29. 14:35
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem minden nő haszontalan és csak főzni tud 🙂

Sőt, autót meg motort szerelni is segít😉

2023. júl. 29. 15:46
 9/16 A kérdező kommentje:

Az egyik kannabn volt kb 4 liter bekevert benzin a fukaszahoz, színre nem tűnik fel ez kapott még 2dl olajt.

A mások kannabn tiszta százas benya volt de arrébb lett pakolva, én sem találtam meg🙂

2023. júl. 29. 15:50
 10/16 anonim ***** válasza:
Hát akkor mehet fűkaszáni is... Nekem bőven elég ha az ágyban és konyhában remekel és jó anya a többi az én dolgom. Amúgy meg volt egy kicsit kényes rotax blokkos aprilia tuaregem és kib@szottul ügyletem rá, hogy mit megy bele. Ide értve az üzemanyagot és az alkatrészeket is.
2023. júl. 29. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!