Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW-ben miért nem úgy működik...

BMW-ben miért nem úgy működik az indexelő kar ahogy más autókban?

Figyelt kérdés
Lefelé nyomod mondjuk, hogy balra indexelj de nem megy lejjebb és újra lefelé kell lenyomni , nem úgy mint más autókon vissza az alapállásba, nagyon nehéz ezt megszokni ha két féle autót vezet az ember..
2023. jún. 30. 18:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Ezt autopalya indexnek hivjak. Egy lenyomasra 3-at villog csak. Ha folyamatos indexet akarsz, tul kell nyomni a nyomasponton erosebben.
2023. jún. 30. 18:48
 2/13 anonim ***** válasza:
30%
Érdekes, én bmw-t még nem vezettem, de mindegyiknél ilyen volt az index. Kis nyomás 3-t villog. Nagyobb nyomás folyamatosan.
2023. jún. 30. 18:50
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem erre gondoltam, hanem egy normál autóban van a középállás , balra akarsz indexelni lenyomod , ha eleget tekered a kormányt oda-vissza akkor visszajön , DE ha álló pozicióban kiteszed az indexet balra és szeretnéd, hogy abba hagyja akkor visszateszed középpozicióba, kvázi felfelé nyomod.

BMW-nél viszont ha álló helyzetben kiteszed a nem rövid 1 vagy 3 villanós indexet( beállítástól függően) hanem teljesen lenyomod, hogy balra indexeljen akkor nem felfelé kell visszanyomni (mert akkor elkezd jobbra indexelni) hanem újra lefelé kell lenyomni a kart, hogy abbahagyja.

2023. jún. 30. 18:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát például nekem a Kia Ceed -ben is így működik.2013
2023. jún. 30. 18:58
 5/13 A kérdező kommentje:

Látod nem vezettél még ezért nem értetted amit kérdeztem, nekem is nagyon fura volt, mert sok autót vezettem már, de az index elve az volt, hogy balra le aztán fel, jobbra fel aztán le, de itt meg ugyanarra kell le vagy fel nyomni, hogy abbahagyja...

2023. jún. 30. 18:58
 6/13 A kérdező kommentje:

Nekem is volt Kia-m és nem így müködött, ezen csodálkoznék.. ott volt ugyanúgy a középpozició ahova visszatettem ha befejeztem az indexelést.

Ti most itt mind ezen a 3-at pittyenős indexelésen pörögtök(ami lehet 1 is beállítás kérdése) de nem ez volt a kérdés!

2023. jún. 30. 19:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Az újabb autók közül sokban van így.
2023. jún. 30. 20:06
 8/13 A kérdező kommentje:

Mondanál példákat évjárattal?

2023. jún. 30. 20:11
 9/13 anonim ***** válasza:
A 2018-as Hyundai i30-ban tutti ilyen volt
2023. jún. 30. 20:14
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én még csak BMW-ben és Mini-ben találkoztam ilyennel.

Hozzá lehet szokni, de sok értelmét nem látom.

2023. jún. 30. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!