Yamaha jog 50cc gyári blokk Hátsó kereke inditaskor nem forog folyamatosa es megáll ahogy kell viszont ahogy mentem vele bemelegedett megálláskor sztenderre rakva nagy sebességgel forog a kerék fékezésre megál,elengedem pörög ujra mi lehet a baj?
Vedd le a váltó deknit és úgy indítsd be.
Gondolom az alapjárat nem túl magas. Esetleg valami szétesett a szíjtárcsáknál és magas fokozatban marad, vagy szétesett a kuplung és befognak a pofái.
Hogyan állítsam be jól az alapjáratot? A kuplung szerkezet az vadonat uj leírtam.
Beinditottam dekni nélkül es a hátsó kuplung tárcsa nem nyomta ki teljesen a szíjat a nagy rugót azt nem cseréltem réginek tűnik arra is gyanakszom
Köszönöm azt akkor beállítom 2 pofás kuplung szerkezet volt benne gyárilag es egy 3 pofás at raktam bele mert nem volt sehol ugyan olyan 2 pofás 107mm es
A nagyrugó kontraszt rugó miatt is prörgetheti a hátsó kereket ha tul gyenge a kontraszt (nagy rugó)?
Nagyon szépen köszönöm a segítseget!
90% hogy a nagyrugó lessz akkor a hibás és max még állítok a hézagoláson🤩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!