BMW-ben miért nem úgy működik az indexelő kar ahogy más autókban?
Figyelt kérdés
Lefelé nyomod mondjuk, hogy balra indexelj de nem megy lejjebb és újra lefelé kell lenyomni , nem úgy mint más autókon vissza az alapállásba, nagyon nehéz ezt megszokni ha két féle autót vezet az ember..2023. jún. 30. 18:46
11/13 anonim válasza:
Szerintem azért van, mert a Bmwnél mindegy milyen index van, csak a műszakin használják.
12/13 anonim válasza:
BMW-n és Mini-ben is ilyen az index. Nekem Mini-m van így tudom miről beszélsz, de elég rosszul írod le. Az indexkar olyan, hogy ha lenyomod, rögtön visszaáll alapállásba. Ha egyszer nyomod le vagy fel, akkor csak 3-at fog villani (vagy 1-et, attól függ, hogy hogyan állítotad be). Ha teljesen lenyomod vagy felhúzod (ilyenkor kattan is), akkor folyamatosan fog villogni. Kikapcsolni ilyenkor automatikusan kikapcsol kanyar után vagy ha az ellenkező irányba egyszer lenyomod, akkor kikapcsol. Értelme nincs, viszont BMW-nél szeretnek mindent túlbonyolítani. Nekem könnyű volt megszokni, szoktam olyan autót is mellette vezetni, amiben nem ilyen, de nem szokott soha gondot okozni egyik sem.
13/13 anonim válasza:
Eredetileg csak azért kattintottam, hogy megmutassam ezt a vicces, BMW-ket kifigurázó videót:
https://www.youtube.com/shorts/0rIBC-pdIjQ
11: Pont egy hónapja egy Suzukis úgy elvitte az autó elejét amit vezettem, mint egy bulldózer. Nem indexelt, nem láttam, hogy be akar elém sorolni, mert akkor legalább fékezek, de hirtelen úgy átsorolt a sávomba, hogy az ütközés miatti csattanás kétszer is visszhangzott.
Már teljesen random, hogy ki indexel és ki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!