Szokott más tanuló is az autóban ülni?
Sulifüggő, nálunk mindig többen voltunk.
Ha nem a telódat nyomkodod közben, akkor a másik hibájából is tudsz tanulni.
Hallottam én is hogy mások egyszerre többen ültek az autóban.
Nálam ilyen nem volt, én mindig egyedül voltam, kivéve amikor az oktatóm a lányát hozatta velem haza többször a gimnáziumból a szomszéd településről, amiért elsőre kicsit morcos voltam mert nem sokat tanultam azáltal hogy sokszor ugyanazon az egyenes, teljesen eseménytelen 90km/h-s szakaszon mentem oda és vissza úgy hogy közben nem igazán rám figyelt az ember, de mivel rohadt szép lánya volt igazából nem annyira bántam. :D
Én alapvetően egyedül voltam.
Volt viszont 1-2 eset, hogy váltáskor még az előttem végzett tanuló beült a hátsó ülésre és elvittük egy darabig (haza, suliba, akárhová).
Abból kiindulva, hogy 22 évvel ezelőtt az oktatóm azt mondta vezetés közben, hogy csukjam be a szemem.
Én értetlenkedtem.... Mondta ne vitatkozzam!
Eltelt 2-3 másodperc mondta nyissam ki.
Kérdezem mi volt ez?
Mondta, ez volt az éjszakai vezetés!
Szóval ebből kiindulva valószínűleg ez se egy kirívó dolog, hogy konferencia oktatás van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!