Aki 8. osztályig kitűnő vagy jeles tanuló volt, az a gimiben is az szokott lenni?
Én az voltam, de vannak ellenpéldák. Volt 2 osztálytársam, az egyik elqrvult és drogos lett, a másiknak csak minden más fontosabb volt, és ilyen kettes-hármas tanuló lett belőlük.
De ne aggódj, mind a ketten többre vitték, mint én.
Én gimiben is az voltam, de idegileg roncs lettem közben, és sehova nem jutottam vele, szóval NEM ÉRI MEG, ne erre utazzál!
Építsd a kapcsolataidat, ismerd meg mivel szeretsz foglalkozni! Ezzel - így visszagondolva - többre mentem volna.
Ezt nem mondja senki, de semmit sem ér az átlagod általánosban és gimiben, csak az érettségi számít.
Pl.: Általánosban kb 3.00 volt a átlagom, ami nagyon gyengének számít. Egyik gimnáziumba sem vettek fel, ahova jelentkeztem, de ezt kevesen tudják hogy vannak pót felvételik.
Így kerültem be egy viszonylag jó iskolába a Xantus Jánosba az V. kerületben.
... Majd ott 4 fölé ment az átlagom, de csak az utolsó évben realizáltam, hogy a továbbtanulás szempontjából az égvilágon addig semmi sem számított. Lényegében csak az számít, hogy milyenre írod meg az érettségid. Semmi más..
Az meg, hogy milyen jegyeid vannak nem feltétlenűl jelzik előre a teljesítményed.
Pl.: Nekem kb 425 körül volt, pedig nem voltam annyira jó tanuló, csak felkészültem az érettségire.
Az egyedüli dolog ami számít még, hogy legyen nyelvvizsgád ... semmi más.
Szóval ne foglalkozz azzal, hogy milyen az átlagod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!