Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bejelenthetem hogy valakinek...

Bejelenthetem hogy valakinek nincs jogositvanya?

Figyelt kérdés
Nem szeretnem hogy valaki masnak legyen abbol serulese hogy valakinek nincs jogsija. Nem megy nagy tavokat vele elvileg. Hallottam ahogy meseli hogy elvileg nincs jogositvanya. Ilyenkor mint kulso ember jogomban all ezt bejelenteni?

2023. júl. 25. 09:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

És ha annyira jól vezet, miért nem vizsgázik le? A hozzászólásod alapján simán menne neki, nemde?

Vannak dolgok, amik annyira nagy felelősséggel járnak, hogy kevés hozzájuk a bemondásos alapú “De én profi vagyok” szöveg.

Ez olyan, minthogy tudok villamost vezetni, viszont mivel semmilyen papírom nincs róla, nem hiszem, hogy örömmel szállnál fel egy általam vezetett villamosra.

2023. júl. 25. 14:29
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

#17, igen, én is ismerek ilyet.

Itt van:

https://www.youtube.com/watch?v=ga0wUYxkb8E&ab_channel=112Pr..

2023. júl. 25. 14:57
 23/25 anonim ***** válasza:
24%
Amúgy semmivel sincs nagyobb esélye egy balesetre mint azoknak akiknek van jogsija, így emg hogy fél információ, hogy " lehet hogy nincs neki ", aztán végképp meredel feljelenteni. Végül kiderülne, hogy valójában van neki, utána viszont feljelent becsületsértésért, az meg már jogos lesz.
2023. júl. 26. 00:59
 24/25 anonim ***** válasza:
50%

De nagyobb esélye van. Ahogy a kontárnak is hogy őt vagy a családját, vagy ahol a vérében lévő művészetét gyakorolja, az ott lakókat agyon vágja az áram, vagy felrobbanjon a háza, stb.

2023. júl. 26. 08:56
 25/25 bazaltkaroly ***** válasza:
65%

#23 Az előttem szólóval értek egyet. Nagyobb az esélye. Sok ember van, aki már régóta vezet jogosítvány nélkül, de hiába mondják, hogy nem kell nekik, mert úgyis tudják a szabályokat, valójában csak azt hiszik tudják.

Jó a példa, mert villanyszerelésben kissé járta kontár is azt hiszi, hogy tud mindent, amíg be nem jön a baj. Ilyenkor él a Dunning-Kruger-hatás, miszerint "Minél kevesebbet tud valaki egy adott dologról, annál inkább hajlamos túlbecsülni a saját tudását."

2023. júl. 26. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!