Bejelenthetem hogy valakinek nincs jogositvanya?
És ha annyira jól vezet, miért nem vizsgázik le? A hozzászólásod alapján simán menne neki, nemde?
Vannak dolgok, amik annyira nagy felelősséggel járnak, hogy kevés hozzájuk a bemondásos alapú “De én profi vagyok” szöveg.
Ez olyan, minthogy tudok villamost vezetni, viszont mivel semmilyen papírom nincs róla, nem hiszem, hogy örömmel szállnál fel egy általam vezetett villamosra.
#17, igen, én is ismerek ilyet.
Itt van:
https://www.youtube.com/watch?v=ga0wUYxkb8E&ab_channel=112Pr..
De nagyobb esélye van. Ahogy a kontárnak is hogy őt vagy a családját, vagy ahol a vérében lévő művészetét gyakorolja, az ott lakókat agyon vágja az áram, vagy felrobbanjon a háza, stb.
#23 Az előttem szólóval értek egyet. Nagyobb az esélye. Sok ember van, aki már régóta vezet jogosítvány nélkül, de hiába mondják, hogy nem kell nekik, mert úgyis tudják a szabályokat, valójában csak azt hiszik tudják.
Jó a példa, mert villanyszerelésben kissé járta kontár is azt hiszi, hogy tud mindent, amíg be nem jön a baj. Ilyenkor él a Dunning-Kruger-hatás, miszerint "Minél kevesebbet tud valaki egy adott dologról, annál inkább hajlamos túlbecsülni a saját tudását."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!