Hogyan lehetne visszaszorítani az autókat?
Nagyon sokadjára olvasom ezt a kreténséget. K#rva unalmas már. Egy autó 500 méteren nem fogyaszt el szinte semennyi benzint. A fogyasztás akkor számít, amikor több száz km-t teszel meg.
Te meg inkáb azzal foglalkozzál, hogy a buszbérleted mennyibe kerül.
Nekem például plugin hibrid autóm van. Se nem tesz rosszat neki 500 méter, se nem fogyaszt semmit, se semmi.
Figyelj. Csóró vagy, ezért buszozol. Tudod Te is, tudjuk mi is. Nem kell köré mesét szőnöd, senkit nem versz át vele.
Majd ha lesz pénzed autóra akkor nem a csövesek között nyomorogsz meg nem a buszmegállóba sétálsz -10-ben meg 40 fokban, esőben hóban :DDD
#11 100-as benzint tankolok, ráadásul OMV-nél, szerinted mennyire kattogok a fogyasztáson? Literenként spórolhatnék 50 forintot, ha akarnék. De ja, kattogok.
#15 Nem tudom vitatni, az autósok státuszt csinálnak belőle, ez igaz. De a tömegközlekedésesek is és ezt itt helyben bizonyítod. Ti is pontosan ugyanezt gondoljátok, hogy jobbak vagytok, mert a tömegközlekedés olcsóbb, illetve környezetkímélőbb. Viszont az autós nem ír ki olyan kérdést, hogy "tiltsuk ki a buszokat", csak a buszosok írnak ki ilyeneket az autókról.
És hogy miért? Akkor térjünk át a gyerekességre. A gyerekes az, hogy a tömegközlekedők 90%-a nem azért tömegközlekedik, mert az jobb, hanem mert nincs más opciója. Túl béna a vezetéshez, vagy túl csóró, vagy bármi ilyesmi. Csupán 10%, aki tudatosan választja, a maradék 90%-nak ez az egyetlen opciója. Viszont ebből a 90%-ból 50% elhiteti magával, hogy a tömegközlekedés amúgy jobb az autózásnál, miközben ők is vágynak arra, hogy a klímát kedvük szerint állítsák, hogy ne kelljen nyomorogni, hogy a napi menetidő a harmadára csökkenjen, stb. Elhitetik magukkal, hogy jobb a tömegközlekedés, mert irigyek és hazugsággal próbálják az irigységet leplezni.
Na akkor kérlek válaszold meg nekem, hogy az irigység egy gyerekekre, vagy felnőttekre jellemző tulajdonság? Aztán azt is, hogy akkor mégis melyikőnk a gyerekes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!