Szívhang törvény visszaszorította az abortuszok számát?
Nem.
Nem nőt számottevően a születések száma
"Ennek inkább az a lényege,hogy a társadalom felelősségteljesebb legyen és ügyeljen a védekezésre."
Én ezt mind értem, csak azt magyarázza már el nekem valaki, hogy ha egy már terhes nő elszánta magát a terhességmegszakításra, akkor mégis hogyan segíti a megelőzést, ha bűntudatot keltünk benne?
"Ennek inkább az a lényege,hogy a társadalom felelősségteljesebb legyen és ügyeljen a védekezésre."
Több szülész-nőgyógyász nyilatkozott a témában, de nagynéném is szülész-nőgyógyász szakorvos és neki is az a véleménye, hogy a praxisa során gyakorlatilag elenyésző volt azoknak a nőknek a száma, akik jókedvükből mentek abortuszra. Túlnyomó többség pontosan tisztában van, hogy az ott benne egy gyerek és hogy a gyerek él, és hogy mi az abortusz. Ennek ellenére olyan helyzetben vannak, hogy inkább elvetetik. Sokuk lelkileg teljesen padlón van, gyakran szinte sokkos állapotban, nincs támogatója, eleve ítélkezik mindenki, vagy meggondolatlan volt és ezt ő is tudja. Teljesen fölösleges ez a szívhang törvény. Edukáció kéne inkább.
Ha van egy minimális gerince a dokinak "elfelejti" ezt a megalázó értelmetlen szadista procedúrát.
Gusztustalan minden embernek nevezett élőlény aki kitalálta, megszavazta, és bólogat ennek a förmedvénynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!