Szívhang törvény visszaszorította az abortuszok számát?
"Igenis, legyen bűntudata."
Igen, az praktikusan sokat segít a dolgon :D. Ez csak a te nagy igazságérzetednek kell, más szerepe nincs.
Amúgy az eddigi ismerőseim, akiknek tudom, hogy volt terhességmegszakítása:
- anyósom. Nem tudta volna kihordani a gyereket, orvosi javallatra szakította meg a terhességet a saját egészsége érdekében. Gondolom, legalább azt belátod, hogy ide nem kell bűntudat.
- egy csaj ismerősöm. Nem tudom pontosan, hogyan csúszott be a gyerek, de baromira megviselte a dolog így is, oda nem kellett volna még pluszban bűntudatot kelteni.
- unokatesóm. Na, ő annyira primitív lélek, hogy neki meg szerintem mindegy. Rá ráfért volna talán egy kis problématudat, de szerintem neki aztán huhogtathatod a szívhangot az gépből, leszarja.
Nekem ebből a három esetből az a minta jön ki, hogy van ahol full etikátlan, van ahol nyitott kapuk döngetése, meg ahol lyukas vödörbe vizet öntés.
Nekem ismerősi körben volt úgy beteg lett volna a baba, és ezért döntöttek abortusz mellett. Mind a férfit, mind a nőt megviselte a dolog. Tehát akkor miért legyen bűntudatuk? Sose értem, majd a fideszes fogják egyéni kisegítő iskolába vinni a gyereket? Ha rendes suliban nincs tanár akkor speciális igényű gyerekekében van?
Lassan ez az ország kezd egyre szégyenebb lenni, EUban is már szégyenkeznek putyinseggnyalásunk, és egyre durvábbnál durvább infláción ami idehaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!