Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A sok öreg dízel kocsi által...

A sok öreg dízel kocsi által keltett zaj és okozott bűz ellen van valami praktika, hogy a lakásban ne egy smoke&charm találkozón érezzem magam?

Figyelt kérdés
Ebben az időben nyitva kell tartanunk az ablakokat esténként. Viszont egy forgalmas út mellett lakunk, amin a felhozatal 20-ból 19-szer egy 20 éves német csoda. És ilyenkor a TV-t is alig hallani, mert zúg a ház, mikor Mr. TDI végigvonul az utcán. És hát az étvágya sem az igazi az embernek, mikor olyan illatok vannak a szobában, mintha egy 40 éves ikarus kipufogóját vezették volna be a lakásba. De tudom, tudom, én vagyok a hülye, mert az elektromos autók gyártása során úgyis több méreganyag keletkezik, úgyhogy ezek mentik meg a földet…

2023. júl. 17. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%

Klimat szereltess be, igy nem kell ablakot nyitni.

Vannak olyan ablakok amik nagyon jol hangszigetelnek es ha le van szigetelve a haz akkor az is segit.

Gondolom varosban laksz valami lepukkant panelban. Elhiszem hogy jo kozel lakni a plazahoz, munkahelyhez de akkor meg el kell fogadni hogy a varos nem csendes. Mindent nem lehet, kompromisszumot kell kotni.

Mehetsz egy kis falu leghatso utcajaba is lakni amerre csak az ott lakok es a postas jar, de akkor meg az a baj hogy a legkozelebbi supermarket is minimum 20perc autoval.

2023. okt. 12. 17:54
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
Aki öreg dízellel jár az valószínűleg nem azért teszi, hogy neked kellemetlenséget okozzon, hanem mert erre futja neki. Ha felajánlana nekik valaki egy modern elektromos autót vagy hibridet, a többségük valószínű elfogadná. Te jelenleg annyit tudsz tenni, hogy hangszigetelsz, klímát használsz, vagy elköltözöl máshová. Esetleg ha olyan a környék hogy indokolatlanul nagy az átmenőforgalom, akkor a többi lakóval szövetkezve megpróbálhatsz lobbizni az önkormányzatnál, hogy vezessenek be valamilyen korlátozásokat amik csökkentik az átmenő forgalmat.
2023. okt. 12. 21:17
 13/13 anonim ***** válasza:
63%
Szép költői túlzások, kár, hogy ez a közlekedés kategória, nem az élet és irodalom
2023. okt. 13. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!