A sok öreg dízel kocsi által keltett zaj és okozott bűz ellen van valami praktika, hogy a lakásban ne egy smoke&charm találkozón érezzem magam?
Szerintem baromi kamu az egész kérdés, a lokális emisszió áthelyezése a gyártelepekhez pedig nem jelent megoldást semmire, tehát igen úgy fasság ahogy van.
Vegyél egy klímát—> problem solved
"A zajjal semmit nem tudsz kezdeni"
Igazából még mindig azzal lehet többet kezdeni, klíma, csukott 3 rétegű ablak, kiegészítő üvegezés. Nyilván a durrogó-csattogó szaroktól ez sem fog teljesen megvédeni, de legalább tompít.
"a szmog ellen vehetsz légtisztítót"
A légtisztítókkal az a baj, hogy szart sem érnek, ha magát a szagforrást nem semlegesíted. Sajnos én is ezzel szívok. Bejön a cigifüst, kukaszag, vagy adott esetben a ház előtt fél óráig járatott dízel füstje. Volt, hogy konkrétan arra keltem reggel, hogy szédülök.
Klíma. Az megszűri a levegőt.
Vagy költözz vidékre.
Ki kényszerített arra hogy oda költözz?
Falu? tanya? ott autó sincs.
Mondjuk a büdös dízelcsühögőket rühellem én is.
Eddig akkor hogy éltetek hogy csak most jött fel ez a probléma?
Zaj ellen használj fejhallgatót, füst ellen szájmaszkot, de ha nem használnak ezek sem akkor költöznöd kell, vagy várjál kb. 20 évet mire teljesen lecserélődnek az autók elektromosra.
Ezeken kívül másat nem tudsz mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!