Ha egyszer megszokod a német prémium kényelmét,
kinézetét és sebességét(280 lóerő) akkor hogyan
válts utána egy sima japán autóra?
Figyelt kérdés
Bővül a család és kénytelen vagyok megválni a mostani szeretett autómtól és egy Toyota van kinézve.. voltam már tesztvezetésen is, hiába új egyszerűen nem hozza azt mint a 10 éves BMW-m.. a sebességet még hagyjuk is, de semmiben nem egy szinten van pedig 10 év eltelt azóta.
Nagyobb méretű meg új BMW-re sajnos nem tudom rászánni azt a pénzt amit kellene, így marad ez, használtba meg nem akarok beleugrani, mivel erre is sokat költöttem, hogy olyan patika állapotban legyen mint most. Asszony meg hevesen ellenzi, hogy megvegyük a másikat és ez is megmaradjon "hétvégi autónak" mert, hogy viszi a pénzt és a gyerekre költsük inkább..
2 gyerekünk van, simán el lehet férni, én nem is értem, hogy emberek minek cserélgetik le az autót azért mert jön a gyerek, mit pakolnak be de komolyan? Nekem egy C sedan, asszonynak egy B Mercije van, mindkettőben bőségesen elférünk a két kölyökkel még egy hetes nyaraláson is, pedig a babakocsi pl mindig ott van az asszony csomagtartójában, így is el tudott menni múltkor megvenni a fél IKEA-t, simán befért minden, pedig a B Merci sem egy autó óriás :D Tuti hogy nem cserélném le a német prémiumot semmire, maximum ha a 3. gyerek jön, mert az már tényleg más szint és csak ha tényleg nagyon nem fér bele egy nagyobb ebben a kategóriában.
2023. júl. 14. 20:57
12/22 anonim válasza:
#11 Azért, nem teljesen ugyanaz a helyzetetek, egy coupéval a gyerekvállalás elég lehetetlen feladat, c-osztály méretű autója meg sok 2 gyerekesnek is van.
2023. júl. 14. 21:05
13/22 anonim válasza:
#12: Ha 3 ajtós akkor igazad van, tényleg szívás, ebbe nem gondoltam bele
2023. júl. 14. 21:49
14/22 anonim válasza:
Nekem is ez volt mikor jött a gyerek, akkor egy tényleg nagyon szép, addigra nagyon sok pénzt elfogyasztott E46 330i kupém volt, ráadásul manuális és nekem kiváló specifikáció, imádtam. Csak kellett másik, nálunk is asszony hallani sem akart róla hogy megmaradjon hobbinak (és tényleg nem lett volna akkor egy jó döntés), lett helyette egy akkor majdnem új Corolla kombink. Mióta megvan utálom, és most már kész a házunk, van garázs, elférne a BMW mellette, csak most már annyiért adnak egy olyan példányt ami állapotban és felszereltségben felér az enyémhez amit nem szeretnék kifizetni érte, alább meg nem adnám. Úgyhogy marad csak a motorozás.
2023. júl. 15. 00:43
15/22 anonim válasza:
Mondd meg az asszonynak hogy regen kipolski meg trabant volt a csaladoknak es befertek a gyerekek, szoval a BMW is jo lesz a csaladnak.
2023. júl. 15. 01:56
16/22 anonim válasza:
Picit olyan Pistikés azért a kérdés szvsz.
2023. júl. 15. 04:18
17/22 anonim válasza:
#16 mi piatikés van ebben? Egy teljesen korrektül megfogalmazott kérdés egy valós problémáról. Láthatod hogy a kommentek nagy része pontosan tudja miről beszél, mert velük/velünk is megtörtént már ez.
Úgy bírom hogyha már megvan említve egy erős autó a kérdésben már egyből jön egy nagyon okos aki pistikéz.
2023. júl. 15. 05:25
18/22 anonim válasza:
Hát papíron egy felnőtt férfi akinek családja van azért csak látja a fontossági sorrendet a család és egy kocsi között, egyik csak egy tárgy, ennyi.
2023. júl. 15. 05:55
19/22 anonim válasza:
17: a kérdéssel az a probléma, hogy világosan leírja, hogy a jelenlegi autó nem felel meg gyerekkel, két autó fenntartására meg nem akarnak költeni, szóval mi a kérdés?
Akinek nincs pénze rá gyerek mellett, az engedje el a prémium élményt, mert a gyerek fontosabb.
2023. júl. 15. 07:16
20/22 anonim válasza:
Ha az ember szeret valamit azt nehezen engedi el akár gyerek miatt akár más miatt. Attól még nem lesz kamu kérdés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!